|
Kutu Sütü Hakkında |
Yanıt Yaz
|
| Yazar | |
mrvbyks
Üye
Mesaj Seçenekleri
Teşekkürler(0)
Alıntı Cevapla
Konu: Kutu Sütü HakkındaGönderim Zamanı: 4 Saat 44 Dakika önce Saat 16:26 |
|
Erkek bebek 6.5 aylık. Doğum kilosu 3, boy 48. 6 aylık ölçüme gittiğimizde kilo 7.200 boy 67 cm. 4.5 aylıktan itibaren kutu sütü veriyorum anne sütüne ek. Sormak istediklerim:
1- Kutu sütü mamadaki gibi obez yapar mı? İçmesinde bir üst sınır var mıdır? 2- Hala şekersiz içmiyor. 100 ml e bir küp şeker bazen 2 küp şeker atıyorum bir zararı olur mu? 3- Etrafımdakiler bana çok cahilmişim gibi davranıyorlar bu kutu sütü olayında. Bebeğin bağırsakları kanar, birde şeker mi atıyosun yok artık vs gibi beni eleştiriyorlar. Halbuki cahil ve eğitimsiz bir insan da değilim, devlette öğretmenim. İlk kızımı da sizin öğrettiklerinizle büyüttüm. Ama onda kutu süte ihtiyaç olmamıştı vermemiştim. Son günlerde kakasında kırmızı ip lif gibi parçalar oluyor. İyice üstüme geliyorlar bu konuda alerji yaptın vs diye. Düşüncelerinizi merak ediyorum hocam.
|
|
![]() |
|
Yanıt Yaz
|
|
|
Tweet
|
| Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|