|
Bebek |
Yanıt Yaz
|
| Yazar | |
yamaninannesi
Katılımcı Üye
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı yamaninannesi
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
Teşekkürler(0)
Alıntı Cevapla
Konu: BebekGönderim Zamanı: 6 Saat 21 Dakika önce Saat 09:41 |
|
Hocam 4.5 aylık erkek bebek 64 cm 7 kg dogum kilosu 3150
3 gün önce ablası okuldan hastalık getirdi hasta olduk bebeğin sadece 3 gün önce 37 derece ısrarcı olmayan ateşi oldu Hiçbir şey yapmadım sabah olduğunda kendi kendine düşmüştü ancak 3. gün yani bugün öksürük arttı burun tıkalı burnu serum fizyolojik ile açtım aspiratör ile çektim manuel bir aspiratördü .burnunu rahatlattım ancak öksürük hala devam ediyor Ne yapmalıyım doktora götürdük sadece %3'lük Hipertonik serum Günde 4 defa mebulizatör ile verebilirsin dedi bunu Denemekte fayda var mı balgamı incelteceğini söyledi bana.ilaç vermek istemedi sadece iyi bir muayne etti. Oda nemi 70 derece evde bunu acıl dusurmemiş gerektigini aksi halde hastaneşerden cıkamıcagmızıda ekledi
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu
Uzman
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
Teşekkürler(0)
Alıntı Cevapla
Gönderim Zamanı: 3 Saat 11 Dakika önce Saat 12:51 |
|
1- Dili pembe olduğu sürece, antibiyotik gerekemz.
2- Aspiratör kullanmayın, tahriş; daha fazla ifrazat yapar. 3- Tıkanıklığı yapan; ifrazat değil ÖDEM dir! Ona da en iyi çare; Serum Fiz 10'ar damladır. Öyle Buhar makinasına; serum fiz konulmaz. Bunun kadar salak bir uydurmayı bir tek Türk doktorları içat edebilirler. Serum fiz'de; tuz oranı zaten %0.7!!! Bir de su haznesine koyduğunuzda ne gibi bir etkisi olabilir ki!! |
|
![]() |
|
Yanıt Yaz
|
|
|
Tweet
|
| Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|