kadir bey tekrar merhabalar. sayenizde az sorunlu ilaçsız bir kış geçirdik. bize yine antibiyotik verdiler görüşünüze ihtiyacım var.
kızım 11,5 aylık oldu. dün gün boyunca 39-40 derecelerdeydi ateşi. doktora götürdük. ciğerleri temiz ama boğazları kızarmış dediler. dün 2 kez kustu, bu sabahta kustu. ateşi sabah karşı azaldı şu an 37.3 lerde.. kan tahlili yapıldı WBC 11,5, HCT 32.7, MCV 73, MCH 24.7, RDW 15.4.. sınırların dışında çıkan değerlerimiz bunlar. doktor kan değerlerinde ciddi bir sorun yok dedi. prefix 250 MG antibiyotiği verdi. illaki bunu alın muadili olmasın dedi.. size danışmadan almadım tabi. sizden gelen cevaba göre karar vereceğim.
birde serum takmak istediler, taktırmadım, serum hiç ateş düşürmeğe etki eder mi? burada dokorlar çok tuhaf. her kontrolde antibiyotik veriyorlar. eğer hepsini verseydim şimdi 4. kez antibiyotik alacaktı, sayenizde hiç kullanmadık diyebilirim.
merakla cevabıunızı bekliyorum. kızımın nesi var? yüksek ateşinin ve kusmasının sebebi ne olabilir şimdiden çok teşekkür ederim..