|
Boğaz iltihabi |
Yanıt Yaz
|
| Yazar | |
vinil
Katılımcı Üye
Mesaj Seçenekleri
Teşekkürler(0)
Alıntı Cevapla
Konu: Boğaz iltihabiGönderim Zamanı: 15 Oca 2020 Saat 13:05 |
|
Kadir bey kızım 12 yaşında 41 kilo geçen hafta ateş ve boğaz arsı ile kbbbye gittik iltihap var cefaks yazdı
Kullanmaya bsşladık 6 gün sonra 37.5 ateşi oldu boğazı tekrar ağrıdı ertesi gün kızımın sesi uyandığında komple gitti hiç çıkmıyor boğazları ağrıyor hırıltılı öksürük var başgamı çıkarsmıyor Yne gittik doktora iltihabı ses tellerine kadar inmiş dedi novasef iğne verdi 3 gün bu antibiyotiğin çok kuvvetli olduğunu okumuştum msillerinizden kullanmalı mıyız bu durumda Sizden öğrendiklerinle kan tshlili yaptırdıö bugun herşey normal dğerdi wbc 6.18 bu durumda antibiyotik kullanmaya gerek yok peki o zaman bu boğaz ağrısı ve hiç çıkmayan ses için ne yapmalıyız Düzenleyen vinil - 15 Oca 2020 Saat 13:24 |
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu
Uzman
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
Teşekkürler(0)
Alıntı Cevapla
Gönderim Zamanı: 15 Oca 2020 Saat 19:13 |
|
1- ".... geçen hafta ateş ve boğaz arsı ile kbbbye gittik iltihap var cefaks yazdı " Siz hic KBB doktorlarinin bu uygulama harici bir farkli bir sey soylediklerini gordunuzmu?? 2- Tabiiki, cocuk Grip oldugundan, antibiyotik bir ise yaramiyacak ve bu bu sahtekarlar; ya Igne verecekler veya Astim diyecekler!! sizin sansiniza, piyangodan antibiyotik igne cikmis.. 3- WBC:6.18 olmasi da, hastaligin Grip oldugunun isaretidir. Ama bu KBB doktorlari hic Grip teshis ederler mi?? Kasten bu sekil bir strateji ile, sizleri ilaclarla biktirip, ameliyatlara razi edecekler. Kurbanlarini hep ayni taktik ile tuzaga dusururler. 4- Sicak buhar, Tantum Verde Sprey ve Aksamlari bas ucuna; 2 damla ColdMix damlatin. Hicbir sey yapmasaniz bile 2-3 gun icinde duzelecek. Bu ve bunun gibi KBB doktorlarindan uzak durun. Düzenleyen Dr.KadirTugcu - 15 Oca 2020 Saat 19:14 |
|
![]() |
|
Yanıt Yaz
|
|
|
Tweet
|
| Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|