Forum Anasayfası Forum Anasayfası > Çocuk Sağ. ve Hastalıkları Uzm. Dr. Kadir Tuğcu > Çocuk Sağ. ve Hastalıkları Uzm. Dr. Kadir Tuğcu
  Yeni Mesajlar Yeni Mesajlar RSS - Parantez bacak
  SSS SSS  Forumu Ara   Kayıt Ol Kayıt Ol  Giriş Giriş

Parantez bacak

Yanıt Yaz Yanıt Yaz
Yazar
  Konu Arama Konu Arama  Konu Seçenekleri Konu Seçenekleri
mrtalexad Açılır Kutu Gör
Katılımcı Üye
Katılımcı Üye

Durum: Aktif Değil
Puanlar: 153
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı mrtalexad Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Konu: Parantez bacak
    Gönderim Zamanı: 13 Saat 28 Dakika önce Saat 11:55
https://resmim.net/cdn/2025/10/29/jIUNqb.jpg
Merhaba hocam yaş 23 bacaklarım şöyle ayrık fotoğrafda fark ettim sağ bacağım herhalde daha uzun sol dizimde ağrı oluyor mrda temiz çıktı denge için nasıl güçlenebilirim tavsiye edebileceğiniz birşey var mı sol dizimde tıkırtı takılma oluyor küçükken hep güneş altındaydım d Vitamini eksikliği nasıl oldu bilmiyorum 
Yukarı Dön
Katılımcı Üye
Katılımcı Üye

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı mrtalexad Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 13 Saat 26 Dakika önce Saat 11:57
https://hizliresim.com/f2j6x0m resimde sıkıntı olursa 
Yukarı Dön
Dr.KadirTugcu Açılır Kutu Gör
Uzman
Uzman

Puanlar: 119385
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı Dr.KadirTugcu Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 10 Saat 19 Dakika önce Saat 15:04
Biraz "O-bacak" var. Zayıf olduğunuz için, az yük bindiğinden daha kötü olmamış.
D vitamini, devamlı alınması gereken bir Vitamindir. 
2 ampul Dvit3 alın ve 1 ay ara ile için. Şubat ayında, D vitamini ölçtürüp bana yazın. 
Bu yaşta düzelmesi çok zor. 

Yukarı Dön
Katılımcı Üye
Katılımcı Üye

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı mrtalexad Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 3 Saat 13 Dakika önce Saat 22:10
Anladım hocam ben son zamanlarda çıplak ayakla koşu bandında yürüyorum dizimi ağrıtan o olabilir mi acaba ayakkabısız olmak 
Yukarı Dön
 Yanıt Yaz Yanıt Yaz
  Konu Paylaş   

Forum Atla Forum İzinleri Açılır Kutu Gör

| İletişim | Reklam | Gizlilik İlkeleri Copyright 2007-2025 ® NETATÖLYE - Tüm hakları saklıdır. İzinsiz alıntı yapılamaz.