| 
 | 
| 
 | 
| Yanıt Yaz   | 
| Yazar | |
| Ramazcan   Üye   Kayıt Tarihi: 06 Mar 2015 Konum: İzmir Durum: Aktif Değil Puanlar: 43 |  Mesaj Seçenekleri  Teşekkürler(0)  Alıntı  Cevapla  Konu: zymaflour tb ve aşı Gönderim Zamanı: 02 Şub 2016 Saat 15:29 | 
| 
   hocam selamlar malesef sizi tanımadığım için o zaman oğluma rotavirüs aşısı yaptırmamıştım yaklaşık 1 yıl önce rotaya yakalanmıştık şimdide menenjit aşıını sormak istiyorum özel olarak yapılanı varmış 2 yaşından sonra yaptıralım mı birde zymaflour tb 26 aylık kaç tane içsin hocam geç mi kaldık bu tb için dişlerimizde çürük var şimdiden teşekkürler hocam
    | |
| 
     Aybarsın Annesi
     | |
|  | |
| Dr.KadirTugcu   Uzman   Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 119414 |  Mesaj Seçenekleri Yanıt Yaz Alıntı Dr.KadirTugcu Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.  Teşekkürler(0)  Alıntı  Cevapla  Gönderim Zamanı: 02 Şub 2016 Saat 19:00 | 
| 1- Menectra veya diger benzerleri asilarda donen sahtekarlkiklari cok anlattim.  Sakin o sahtekar doktorun yalanlarina kanip asi yaptirmayin, hicbir ise yaramaz.  Okuyun, goreceksiniz.  2- Zymafluor kullanim ve dozlarida cok anlatildi, okuyun. 
 | |
|  | |
| Ramazcan   Üye   Kayıt Tarihi: 06 Mar 2015 Konum: İzmir Durum: Aktif Değil Puanlar: 43 |  Mesaj Seçenekleri  Teşekkürler(0)  Alıntı  Cevapla  Gönderim Zamanı: 02 Şub 2016 Saat 23:12 | 
| 
   ÇOK SAĞOLUN HOCAM HAKKINIZI ÖDEYEMEYİZ | |
| 
     Aybarsın Annesi
     | |
|  | |
| Yanıt Yaz   | |
| Tweet | 
| Forum Atla | Forum İzinleri  Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma | 
| 
 |