| 
 | 
| 
 | 
| Yanıt Yaz   | 
| Yazar | |
| febaa2   Kıdemli Üye     Kayıt Tarihi: 23 Ara 2009 Konum: istanbul Durum: Aktif Değil Puanlar: 1698 |  Mesaj Seçenekleri  Teşekkürler(0)  Alıntı  Cevapla  Konu: zymaflour bitti Gönderim Zamanı: 19 Şub 2016 Saat 09:43 | 
| 
   Hocam Merhabalar Nasılsıniz umarım iyisinizdir hocam sayenizde 2 cocugum flour hapiyla buyuduler hic dis sikintisi yasamadan bu yasa geldiler daha turkiyede ilac varken stok yapmistim:) simdi stok bitti maalesef ilk cocugum 8 yasinda 8 ayliktan beri kullaniyor sut dislerinin 5 tanesi dustu yenileri yeni geliyor 2. Cocugum 5 yasinda onda ben anne karnindayken 4. Ayda ben icmeye basladim ve 20 gunlukken kullanmaya baslafim onun sut disler dusmedi daha hocam esim asil simdi onemli yeni disler geliyor diyor yakinda dubaiye gidiyor orada bakicak varsa alicak yoksa ne yapalim hocam en iyu siz bilirsiniz iyiki varsiniz hakkinizi helal edin  saglikla kalin | |
|  | |
| Dr.KadirTugcu   Uzman   Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 119419 |  Mesaj Seçenekleri Yanıt Yaz Alıntı Dr.KadirTugcu Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.  Teşekkürler(0)  Alıntı  Cevapla  Gönderim Zamanı: 19 Şub 2016 Saat 20:10 | 
| 
   Ilk sayfada zymafluor bulmak ile ilgili yazi var. Bir bakin. 
    | |
|  | |
| Yanıt Yaz   | |
| Tweet | 
| Forum Atla | Forum İzinleri  Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma | 
| 
 |