|
|
Yanıt Yaz
|
| Yazar | |
yeliz
Kıdemli Üye
Kayıt Tarihi: 18 Eki 2007 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Puanlar: 1411 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkürler(0)
Alıntı Cevapla
Konu: demir :(Gönderim Zamanı: 08 Mar 2016 Saat 17:17 |
|
hocam merhabalar oğlum 16 ekim doğumlu 33 haftalık 2400 doğdu bugün aşısı vardı sağlık ocağına gittik 7200 ve 63 cm kafa da 43 cm dr yaşıtlarından hala eksik ek gıda verin dedi ama ben vermiyorum ama eşim bunları duyduktan sonra vermemi söyledi persentile baktığımda da 25 de cıkıyor. ne yapmalıyım
normal aylık kontrollerini üniversite hastanesinde yaptırıyoruz ordaki dr da aile hekimi de demiri önerdi özellikle prematüre doğduğu için muhakkak vermelisin sonra çok sıkıntı yaşayabilir bebebk dedi. 8 ayda kan testi yapıp ona göre de devam ya da tamam deriz dedi. ben büyük oğluma sizin öeriniz doğrultusunda vermedim demiri ama bu prematüre olduğu için gerekli mi bir de serum fizyolojiği eczaneden alırken eşimin eczacı bi arkadaşı normal serum al evde kendiniz çekip daölatın demiş bu konudaki fikriniz nedir saygılarımla... kolay gelsin...
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu
Uzman
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
Teşekkürler(0)
Alıntı Cevapla
Gönderim Zamanı: 09 Mar 2016 Saat 05:39 |
|
1- Dunyada bir tek Turk doktorlari; ezberden Demir ilaci verirler.. Demir ile ilgili calismalar, Cin'de yapilmistir, Turkiye'de verilecekse bile, fakir Anadolu bolgelerinde verilebilir. Niyet baska!!! 2- Cok suphede kalirsaniz, "Kan Sayimi" yaptirtip, HGB degerine bakin. 8 aylik cocukta alt sinir, HGB:10.5g/dL dir. 3- Dogru, yanliz temiz calisin, temiz enjektor ile Serumu cekip, damlalikli siseye koyun. Steril olmasi sart degil. Temiz olsun yeterlidir. |
|
![]() |
|
Yanıt Yaz
|
|
|
Tweet
|
| Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|