|
|
Yanıt Yaz
|
| Yazar | |
özüdoğru
Katılımcı Üye
Mesaj Seçenekleri
Teşekkürler(0)
Alıntı Cevapla
Konu: Deloday hk.Gönderim Zamanı: 09 Mar 2016 Saat 18:14 |
|
Hocam 52 aylık olan kızım bu hafta burun akıntısı hafif öksürük gözlerde sulanma kızarıklık hatta çapak akıntısı ile geçriiyor tedavi şeklinizi biliyorum ve uyguluyorum. Doktor Deloday şurubu önermiş eşime bugün bana danıştı eşim alayım mı diye ben Kadir Hocaya sormadan olmaz dedim. Ayrıca kızımın bacak ayada ayağı kaşınıyor baktığımda mercimek tanesi kadar beyaz kabarcıklar oluşuyor kaşınıyor sinek yada böcek sokması değil ama ben Fenisitil jel sürüyorum onu rahatlatmak için alerjik olabilir mi bunlar sizin fikriniz önemli ne yapalım hocam sevgi ve saygılarımla.
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu
Uzman
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
Teşekkürler(0)
Alıntı Cevapla
Gönderim Zamanı: 10 Mar 2016 Saat 06:57 |
|
Allerjik deri reaksiyonlari kisa surelidir ve yer degistirirler..Allerji suruplari ise yarar... Bocek isiriklari ise, uzun surerler(2-3 hafta) ve DAIMA YERLERI SABITTIR!! Allerji suruplari hicbir ise yaramaz, Fenistil jel gibi kremler ise yarar.
|
|
![]() |
|
Yanıt Yaz
|
|
|
Tweet
|
| Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|