| 
 | 
| Aşı | 
| Yanıt Yaz   | 
| Yazar | |
| Deryayrnd   Üye   Kayıt Tarihi: 01 Kas 2023 Durum: Aktif Değil Puanlar: 148 |  Mesaj Seçenekleri Yanıt Yaz Alıntı Deryayrnd Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.  Teşekkürler(0)  Alıntı  Cevapla  Konu: Aşı Gönderim Zamanı: 11 Saat 13 Dakika önce Saat 15:17 | 
| 
   Merhaba hocam. Oglum 3 yaşında 11 eylülde grip aşısı olmuştu. İlk defa vuruluyor. İkinciyi 1 ay sonra vurduracaktım bir türlü vurduramadım ateşli hasta oldu iyilesir iyilesmez yine hasta oldu derken 31 ekim oldu. Simdide influvac aşısını bulamıyorum tedarik sorunu var. Bulabilirsem buldugum zaman üstünden süre gecmis olmasına ragmen vurdurabilir miyim yoksa 2. Aşı icin maximum bir süre var mı? Tesekkür ederim
    | |
|  | |
| Dr.KadirTugcu   Uzman   Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 119419 |  Mesaj Seçenekleri Yanıt Yaz Alıntı Dr.KadirTugcu Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.  Teşekkürler(0)  Alıntı  Cevapla  Gönderim Zamanı: 5 Saat 37 Dakika önce Saat 20:53 | 
| 
   Bulduğunuzda vurdurun. Aynı marka olması da şart değil.  Bulamazsanız, seneye tek doz yapılması yeterlidir. Düzenleyen Dr.KadirTugcu - 5 Saat 35 Dakika önce Saat 20:55 | |
|  | |
| Yanıt Yaz   | |
| Tweet | 
| Forum Atla | Forum İzinleri  Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma | 
| 
 |