|
Rutin kan tahlili |
Yanıt Yaz
|
| Yazar | |
Kbrsrkn
Üye
Mesaj Seçenekleri
Teşekkürler(0)
Alıntı Cevapla
Konu: Rutin kan tahliliGönderim Zamanı: 19 Saat 18 Dakika önce Saat 22:13 |
|
Hocam merhaba
Oğlum 17 aylık 13 kg 84 cm boyunda. Bir yaşında iken rutın kontroller sırasında kan tahlilinde her şey normaldi fakat ALT ve AST değerleri biraz yüksek çıkmıştı. ( ast 190 alt 200). O zaman da size tahlillerini attığımda grip geçirmiş boşuna uğraşmayın düşecek demiştiniz ve yine haklı çıktınız. Bir ay arayla yaptırdığım tahlillerde giderek düştü ve en son ALT 35 Ast 56 idi. 3 aydır da herhangi bir tahlil yaptırmadım. Doktor 18 ayında tekrar bakalım demişti ama ben çocuğumdan herhangi bir şikayeti olmadan gidip kan aldırmak istemiyorum. Onun dışında herhangi bir şikayetim yok. Rutin kontrol adı altında çocuğumu hastaneye götürmem gerekir mi? Bir de uyurken sırt üstü yattığında genelde ağzı açık uyuyor. Horlama hırıltı vs yok. Bu bir sorun teşkil eder mi? Değerli cevaplarınız için şimdiden teşekkür ederim. |
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu
Uzman
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
Teşekkürler(0)
Alıntı Cevapla
Gönderim Zamanı: 8 Saat 7 Dakika önce Saat 09:24 |
|
Öyle bir şey (rutin) diye bir şey yok!! Bu tamamen aşşağılık, dolandırıcı ve sahtekar doktorların uydurmasıdır.
Kendileri hastaları adam gibi muayene edip, teşhis koyamadıkları için, bu aşşağılık sistemi kullanıyorlar! Dünya da bunlar kadar aşşağılık doktorlar yoktur! Siz gidip de, (hakikaten gerekli olan) bir tahlil isteseniz her türlü dudak bükmeler, sizi küçümsemeler, sorgu sualler ve en sonunda da bir zahmet sizin istediğiniz tahlil yanına bir sürü lüzumsuz tahlilleri de yazarak sizi gereksiz masraflara sokarlar!
|
|
![]() |
|
Yanıt Yaz
|
|
|
Tweet
|
| Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|