|
Bilgi almak için |
Yanıt Yaz
|
| Yazar | |
Harun
Üye
Kayıt Tarihi: 27 Tem 2023 Konum: Denizli Durum: Aktif Değil Puanlar: 58 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkürler(0)
Alıntı Cevapla
Konu: Bilgi almak içinGönderim Zamanı: Dün Saat 21:12 |
|
Merhaba Doktor bey nasılsınız
Kusura bakmayın rahatsız ediyorum ama sizden duymak istiyorum Çünkü artık internetten bir şey öğrenmek çok kötü hep kötü ve zorunlu senaryolar. Hocam ben en yakın köye 1-2 km uzaklıkta bir ormanlıkta inşaat şantiyesinde çalışıyorum. Burda 2 senedir buralarda olan köpekler var hiç biride aşılı felan değil. Ben dokanmıyorum onlara sadece 1 metre ilerden seviyorum bazende onlar bacaklarıma sürünüyor. Ama arkadaşım onlarla çok oynuyor seviyor. Sorum şu Doktor bey bu arkadaşım ellerini felan bazen yıkamıyor ben onla aynı yemek ve ev ortamını paylaşıyorum. İşimizde inşaat olduğu için ufak tefek yaralar bizde eksik olmaz Arkadaşımın yaptıklarından bana kuduz bulaşma riski olur mu doktor bey. Yazılarınızı okudum taze kanamış yaraya salya gelecek yada ısırık olacak demişsiniz. Yani onun elinden üstünden bana gelen salyadan kuduz riski oluşturur mu Doktor bey cevaplarsanız çok mutlu olurum. Teşekkür ederim Düzenleyen Harun - 10 Saat 2 Dakika önce Saat 11:31 |
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu
Uzman
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
Teşekkürler(0)
Alıntı Cevapla
Gönderim Zamanı: 12 Saat 1 Dakika önce Saat 09:32 |
|
Kuduz virüsü saçan bir köpek, oyun oynamaz!!! Davranışı farklıdır! Saldırgandır!
|
|
![]() |
|
Harun
Üye
Kayıt Tarihi: 27 Tem 2023 Konum: Denizli Durum: Aktif Değil Puanlar: 58 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkürler(0)
Alıntı Cevapla
Gönderim Zamanı: 10 Saat 1 Dakika önce Saat 11:32 |
|
Çok teşekkür ederim hocam
|
|
![]() |
|
Yanıt Yaz
|
|
|
Tweet
|
| Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|