|
|
Yanıt Yaz
|
| Yazar | |
azranınannesi
Üye
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı azranınannesi
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
Teşekkürler(0)
Alıntı Cevapla
Konu: oglen uykusuGönderim Zamanı: 23 Eyl 2014 Saat 23:10 |
|
Kadir hocam kizim 28 aylik 15.2 kg ve 99 cm boyu..
Dogdugunda ilk 3 ay cok uyumasindan korkarken (acemilikten olsa gerek) artik hic uyumamasindan sikayetciyim. Yaklasik 1 yasindan sonra gunduz uykusu teke dustu.. 2 yasinda emmeyi birakti, ozamandan beri gunduz uykusunuda birakti. Zar zor uyutursam bu kezde gece uykusuna gecmesi 12yi buluyor.. Uyutmazsam 10da uyuyor.. Gece uykusunun daha onemli oldugunu biliyorum ama gunduz uykusunun faydalari hakkinda da bir suru makale mevcut. Bu durumda ne yapmaliyim hocam? Onemli olan gece uykusu deyip gunduz uyutmayi mi birakayim, yoksa gece 12 de uyusun ama gunduzde mutlaka uyusun mu?
|
|
|
cennet kokulu kızım sana emanet ALLAH'IM
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu
Uzman
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Teşekkürler(0)
Alıntı Cevapla
Gönderim Zamanı: 24 Eyl 2014 Saat 05:58 |
|
O palavra makalelere bakmayin, uykusu varsa uyutun, uykusu yoksa, uyamasada olur... Uykusu olmayan bir cocugu; Illede uyutacaksiniz diye bir sey yok.
Okula baslayana kadar cocuklarin uykularina karismiyoruz, canlari isterse ogle uykusunu uyurlar. Okul basladiginda, Sabah erken kalkacaklarindan, erken yatiriyoruz. Uyku; cocuklarin kontrolundedir... |
|
![]() |
|
helin
Katılımcı Üye
Mesaj Seçenekleri
Teşekkürler(0)
Alıntı Cevapla
Gönderim Zamanı: 25 Eyl 2014 Saat 12:19 |
|
hocam soruyu ve cevabı görünce aklıma takılan bir soru geldi.oğlum 62 aylık anaokuluna gidiyor ama hafta sonları öğle uykusu uyuyor hafta içi okulda olduğundan akşamları erken yatıyor.diğer küçük oğlumda 47 aylık yeni anaokuluna başladı oda abisi gibi hafta sonu öğle uyuyor hafta içi okulda.bende öğretmenim doktor olan bir öğrenci velisi bana 4 yaşından sonra çocukların öğle uyumaması gerektiğini yoksa alışkanlığa dönüşüp hayata okula çalışma hayatında sorun yaşayabileceğini söyledi.bu tür genellemeler doğru mudur sizce
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu
Uzman
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Teşekkürler(0)
Alıntı Cevapla
Gönderim Zamanı: 25 Eyl 2014 Saat 19:51 |
|
Buda 'Palavra', resmen popolarindan uyduruyorlar. Ben Hacettepe'de 18 ay gun-asiri nobet tuttum, iki gunde bir uyumaya hic alisamadim...
Karismayin su cocuklara, keyifleri nasil isterse, oyle yatsin-kalksinlar. |
|
![]() |
|
Yanıt Yaz
|
|
|
Tweet
|
| Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|