|
|
Yanıt Yaz
|
| Yazar | |
gamze82
Üye
Kayıt Tarihi: 26 Eyl 2007 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Puanlar: 134 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkürler(0)
Alıntı Cevapla
Konu: Acilll dusmeyen ates siddetli oksurukGönderim Zamanı: 25 Oca 2016 Saat 00:40 |
|
Hocam oglum 8 yasinda 2 gundur siddetli oksurugu ve atsei var cigerleri disari cikicakmis gibi oksuruyo atesi 39.5 un altina dusmuo bi 2 aksamdir acile gidioruZ iki farkli hastaneye biri bronsit dedi biri faranjit ilik dus aldirdim ates dusurucu verdim heryerine aoguk kompleks yapiyorum dusmuo dumuyo atesii geniz akintisi varnis ondan dusmuomus atesi faranjit diyen doktor iyle dedi amoklavin ile mucolator verdiler 2 gundur kullaniorum atesi hicbi fayda etmiyor neolur yardim edin 8 aylik kardesi var oda 3 gun boyleydi o duzeldi abimiz hastalandi ne yapmam lazimmm
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu
Uzman
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
Teşekkürler(0)
Alıntı Cevapla
Gönderim Zamanı: 25 Oca 2016 Saat 06:39 |
|
Sizde kabahat!!! Gripli bir cocugu niye Turk doktorlarina goturursunuzki!!! Turk doktorlari; ASLA Grip teshis etmezler. Etmemeye yeminlidirler. Tabiiki; ya, Bronsit diyecek, yada Farenjit. Zaturre diyen serseriler bile var. Antibiyotiklik bir durum olsa idi, bir gun sonra duzelirdi. Atesi;4-5 gun surecek. Antibiyotik gereken durumlarda, agizda pis koku ve dil ustunde kirli-beyaz pas tabakasi olur. Kaziklandiniz
Cok okumaniz lazim cok!!! Yoksa daha coooooook kaziklar yersiniz..
|
|
![]() |
|
Yanıt Yaz
|
|
|
Tweet
|
| Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|