|
|
Yanıt Yaz
|
| Yazar | |
slax
Üye
Kayıt Tarihi: 13 Ağu 2013 Konum: istanbul Durum: Aktif Değil Puanlar: 87 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkürler(0)
Alıntı Cevapla
Konu: 39,5 derece ateşle iki gündür sürekli uyuyorGönderim Zamanı: 16 Oca 2016 Saat 12:46 |
|
38 aylık grip salgını vardı kreşte dün sabah birden 40 dereceye varan şekilde ateşlendi titreme boyutuna artık gelince dün üç defa calpol verdim ama ona rağmen yine de 37,5 38lerde kaldı dünden beri sadece biraz çubuk kraker ve portaka suyu ile bir bardak süt içti bugün sürekli uyuyor 38 39 da ateşi ateş düşürücü vermedim bugün bu şekilde uyuması norma mi hocam dili normal pasllekesi yok ağzı da kokmuyor ama çok ateşli sürekli uyuyor ve hiç birşey yemiyor ne yapmam lazım .
Bu kadar uyuması kötü birşeyin belitisi mi çok halsiz ve yemekyemiyor.Allah korusun Menenjit falan diyor internette Allah korusun baktım ense sertliği falan yok.. Düzenleyen slax - 16 Oca 2016 Saat 15:57 |
|
![]() |
|
slax
Üye
Kayıt Tarihi: 13 Ağu 2013 Konum: istanbul Durum: Aktif Değil Puanlar: 87 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkürler(0)
Alıntı Cevapla
Gönderim Zamanı: 16 Oca 2016 Saat 12:52 |
|
Hocam iki gün çok az kalkma dışında hep uyuma kötüye gidiş mi acaba hastaneye mi gitmeliyiz acaba hemen hemen Allah sizden razı olsun şimdiden
Düzenleyen slax - 16 Oca 2016 Saat 17:47 |
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu
Uzman
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
Teşekkürler(0)
Alıntı Cevapla
Gönderim Zamanı: 16 Oca 2016 Saat 18:26 |
|
Yazarlar bolumundeki, "Atesin Yan Etkileri" makalemi okuyun... En altta bir sema goreceksiniz... Ustunu tiklayip, buyutun.. o semada; ates seyri esnasinda; Uyku ve Istahsizligin hangi safhalarda, olustugunu ogrenin.. Ates ile ilgili diger makaleleride okuyun.
|
|
![]() |
|
Yanıt Yaz
|
|
|
Tweet
|
| Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|