| 

| 

Yanıt Yaz  
   | 

| Yazar | |

Arelinko  

Üye  

Mesaj Seçenekleri

Teşekkürler(0)
      Alıntı   Cevapla

Konu: Uyku problemiGönderim Zamanı: 06 Nis 2014 Saat 21:25  | 

| 

Hocam bu soruları bir arkadaşım için soruyorum .. Arkadaşımın ağzından soruyorum.. 

""4 aylık oglusum:)geceleri sık uyanıyor derın uykuya gecemıyor 5 10 dakıkada bır pışpışlamam gerekiyor 2 saatte bırde acıkıp 90cc mama yıyor(90 cc den fazla içmiyor)gündüz en fazla 30 dk uyuyor 3 kere . bazen uyusun dıye bırkac kasık anason verıyorum o zaman derın uyuyor (2 saate yıne kalkıyor ama aralarda pıspıslamak gerekmıyor anason verdiğimde ). anasonun zararı olurmu.. Anne sütü veremedim sütüm hiç yoktu, mamayla beslemek zorunda kaldım"  | 
 |
| 

Rahat bırakın büyüsün

| 
 |
![]()  | 
 |

Dr.KadirTugcu  

Uzman  

Mesaj Seçenekleri
    Yanıt Yaz 
     Alıntı Dr.KadirTugcu 
     Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.  
      Teşekkürler(0)
      Alıntı   Cevapla

Gönderim Zamanı: 07 Nis 2014 Saat 07:14 | 

| 

- Eger, kilosu;7kg'dan fazla ise, cok yedirdiginizdendir.

- Eger, kilosu; 6.8kg'dan az ise ac kaliyordur. - Eger, odasi, basi terleyecek kadar sicak ise, odanin sicak olmasindan uyaniyordur. - Anasonun bir faydasi yoktur, su icirdiginiz icin, terleyen bebekleri rahat ettirdigindendir... - Artik; mama yerine, kutu sutlerinden verebilirsiniz. Eski mailleri okuyun.  | 
 |
![]()  | 
 |
    Yanıt Yaz  
   | 
  |
|       

Tweet   	
    | 

| Forum Atla | Forum İzinleri  ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma  | 

|