|
Gecmeyen ishal |
Yanıt Yaz
|
| Yazar | |
Ilkbahar91
Üye
Kayıt Tarihi: 10 Ara 2022 Konum: Yalova Durum: Aktif Değil Puanlar: 69 |
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı Ilkbahar91
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
Teşekkürler(0)
Alıntı Cevapla
Konu: Gecmeyen ishalGönderim Zamanı: 4 Saat 45 Dakika önce Saat 18:15 |
|
40 kilo 9 yasinda oglum ilk gun ateslendi. 2.gun atesi dustu ates dusurucu vermedim. 1.gun kusma ve ishal vardi. Bugun 4.gun ve hala ishal devam ediyor. Istahsiz. Yemek istemiyor. Hala toplarlanmayinca Daha once bir doktor probiyotik onermisti. O zaman nbl marka probiyotik kullanmistik gecnisti. Bu kez enterogermina aldk 2 kere kullandik ama ishalinde hic bir degisiklik yok. Hatta oglum cok daha sulu oldugunu ve karninin cok agridini soyledi. 4 gundur ishal. Ne yapmaliyiz.
Ayrica bugun 4.gun. 2 bucuk yasinda 14 kilo olan kucuk oglu gun boyu kustu. Yedigini cikariyor. Su bile icse. Ona da dun aksam bir kere enterogermina dan vermistm. Uzerinde 2-4 yas kullanabilir diyordu. Daha once nbl markadan da semptomsuz vermistim sorun olmamisti. Probiyotikten mi kaynaklidir abiden mi gecmistir anlamadim. Butun gun kustu ishal basladi hafiften cunku yedigini cikaryio o yuzden cok az miktar.ates yok. Kardesine ne yapmaliyim.
Düzenleyen Ilkbahar91 - 4 Saat 10 Dakika önce Saat 18:50 |
|
![]() |
|
Yanıt Yaz
|
|
|
Tweet
|
| Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|