|
|
Yanıt Yaz
|
Sayfa <12 |
| Yazar | |
Aslı
Altın Üye
İpek böcüğünün güzel annesi Kayıt Tarihi: 02 Tem 2009 Konum: ipek böceğim Durum: Aktif Değil Puanlar: 3509 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkürler(0)
Alıntı Cevapla
Gönderim Zamanı: 24 Eyl 2015 Saat 23:33 |
|
Kadir bey 4 gündür devam ediyo ishalimiz.karnım ağrıyo diye ağlayarak giriyo ve ağlayarak tuvaletten çıkıyo.bazen zorluyo.ilk günlerdeki gibi sulu değil bu arada.dibe çöküyo kum gibi.ateşi inmişti sanki bugün tekrar çıkıyo gibi.saat başı tuvalete gidiyoruz.dizanteri kakasını anlatmışsınız okudum çok ama karar veremedim bazen çok zorluyo ve az yapıyo ve su gibi olmuyo.ve ağrıdığını söylüyo karnının tuvaletten önce ve sonra.bu dizanteri gaita tahlili ile anlaşılırmı??tehlikeli bi hastalıkmıdır?kendiliğinden geçermi.bactrim başlasakmı.nolur akıl verin.götürelimmi tahlil için.
|
|
![]() |
|
Aslı
Altın Üye
İpek böcüğünün güzel annesi Kayıt Tarihi: 02 Tem 2009 Konum: ipek böceğim Durum: Aktif Değil Puanlar: 3509 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkürler(0)
Alıntı Cevapla
Gönderim Zamanı: 24 Eyl 2015 Saat 23:37 |
|
Kadir bey telaştan unuttum affedersiniz.hayırlı bayramlar diliyorum.ALLAH sizi başımızdan eksik etmesin
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu
Uzman
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
Teşekkürler(0)
Alıntı Cevapla
Gönderim Zamanı: 25 Eyl 2015 Saat 04:10 |
|
Dizanteri degil, Bactrim baslayin.
|
|
![]() |
|
Aslı
Altın Üye
Mesaj Seçenekleri
Teşekkürler(0)
Alıntı Cevapla
Gönderim Zamanı: 28 Eyl 2015 Saat 04:59 |
|
Kadir bey merhaba;bactrim başlamadım çünkü o gecenin sabahında ateşte düştü ishalde azaldı.günde iki üç kereye düştü tuvaletimiz.ama şu an itibariyle 39 derece ateşimiz var. .neyin nesi bu ateş bi gün duruyo sonra geliyo..neye bağlamalıyım bu ateşi ve nasıl davranmalıyım.endişeleniyorum artık
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu
Uzman
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Teşekkürler(0)
Alıntı Cevapla
Gönderim Zamanı: 28 Eyl 2015 Saat 19:10 |
|
Ishalli hastalilarda, mikroplar tamamen atilmadan, ishal durursa (genellikle yemeyince olur), ates cikar. Onemli bir sey degil, daha ilk kaka yaptiginda, ates dusecek.
Bu yuzden, SAKIN; Ishal durdurucu ilac kullanmayin diyorum... |
|
![]() |
|
Aslı
Altın Üye
Mesaj Seçenekleri
Teşekkürler(0)
Alıntı Cevapla
Gönderim Zamanı: 28 Eyl 2015 Saat 23:06 |
|
Kadir bey hiç ilaç kullanmadık.bactrim almaya niyetlendim ama bi ara geçti diye düşünüp onuda almadık.ama evet doğru düzgün yemek yemiyo bi haftadır.bitti derken yeniden başlıyo.gece ateşi 39 dereceydi sabah ilk kakayı yaptıktan sonra düştü.yani bu normal o zaman endişe etmeyelim.
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu
Uzman
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Teşekkürler(0)
Alıntı Cevapla
Gönderim Zamanı: 29 Eyl 2015 Saat 19:21 |
|
Siz; ben ne diyorum, ona bakin... Sakin milletin agzina bakmayin. Agzi olan konusuyor.
Su memlekette; HER KEZ DOKTOR...Fizik-Kimya suali sorun; "bilmiyorum" der, saglikla ilgili bir sual sorun, mubareklerin hepsi; "Profesur"!!! Düzenleyen Dr.KadirTugcu - 29 Eyl 2015 Saat 19:22 |
|
![]() |
|
Aslı
Altın Üye
Mesaj Seçenekleri
Teşekkürler(0)
Alıntı Cevapla
Gönderim Zamanı: 30 Eyl 2015 Saat 13:34 |
|
Çok teşekkür ediyorum.zaten hemen size soruyorum.hakkınızı helal edin
|
|
![]() |
|
Yanıt Yaz
|
Sayfa <12 |
|
Tweet
|
| Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|