Forum Anasayfası Forum Anasayfası > ARŞİV > Çocuk Sağ. ve Hastalıkları Uzm. Dr. Kadir Tuğcu Arşivi > Ateş
  Yeni Mesajlar Yeni Mesajlar RSS - Ates döküntü
  SSS SSS  Forumu Ara   Kayıt Ol Kayıt Ol  Giriş Giriş

Kilitli ForumAtes döküntü

Yanıt Yaz Yanıt Yaz
Yazar
  Konu Arama Konu Arama  Konu Seçenekleri Konu Seçenekleri
ilgetuna Açılır Kutu Gör
Üye
Üye

Durum: Aktif Değil
Puanlar: 86
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı ilgetuna Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Konu: Ates döküntü
    Gönderim Zamanı: 10 Eki 2015 Saat 08:28
Kadir bey; 7yasinda bir kizim var. Okula basladigindan beri ki bu 3. Senemiz ates ve sonrasinda dokuntuu sikayeti ile ugrasiyoruz. Havalar sogumaya badlayinca hemen bir bogaz agrisi ardindan ates ve tum vucutta dokuntu oluyor kis boyu boyle 2 3 kere tekrarladi tahliller temiz. Enfeksiyon alrji dermatoloji romotoloji her bolume gittim en son romotolojide lupus acisindan degerlendirildi testler temiz cikti ekim kasim aralik hadta diger aylarda hic birsey yok gayrt saglikli dokuntu sonrasinda vucutta soyulmada olmustu ama bu yil 1 hafta okula gitti hemen hadtalandi 1 gunde ates de dustu dokuntulerde gitti soyulma da olmadi bana ne yapmami onerirsiniz hangi bolume gotureyim atessle ilgili yazilarinizi okudum ben atesi dusurmezsem dokuntulrr artiyo vucut yaniyor kuruyor resmen ne yapmaliyim tesekkur ederim simdiden 

Düzenleyen ilgetuna - 10 Eki 2015 Saat 10:20
Yukarı Dön
Dr.KadirTugcu Açılır Kutu Gör
Uzman
Uzman

Puanlar: 119528
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı Dr.KadirTugcu Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 10 Eki 2015 Saat 18:59
Strep-A Testi yapildimi???
Bir daha herhangi bir dokuntu olursa; MUTLAKA, Strep-A Testi yaptirip, bana yazin.
Bu arada; Streptokoklarla ilgili butun makale ve yazilarimi okuyun. Bilhassa; "Beta diye bir Virus..." makalemi mutlaka, ilk sayfadaki Yazarlar kismindan, benim arsivden bulup okuyun.
Yukarı Dön
ilgetuna Açılır Kutu Gör
Üye
Üye

Puanlar: 86
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı ilgetuna Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 10 Eki 2015 Saat 19:29
Yapılmisti ve negatif cikmisti püy testi bogaz kulturu hersey yapildi kizıli destekler biaey cikmadi bu sekilde 6.olusu sonrasinda soyulma da oluyor kimisinde tum vucutta oldu simdi ates nerde coksa orda tekrar romitolojiye mi gotursem hocam ates dokuntu neden olur ki baska
Yukarı Dön
Dr.KadirTugcu Açılır Kutu Gör
Uzman
Uzman

Puanlar: 119528
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı Dr.KadirTugcu Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 10 Eki 2015 Saat 19:53
Tekrar oldugunda, Kan sayimi ve Strep-A Testi yaptirin, sonuclari ve dokuntulerin resimlerini gonderin.
Yukarı Dön
 Yanıt Yaz Yanıt Yaz
  Konu Paylaş   

Forum Atla Forum İzinleri Açılır Kutu Gör

| İletişim | Reklam | Gizlilik İlkeleri Copyright 2007-2025 ® NETATÖLYE - Tüm hakları saklıdır. İzinsiz alıntı yapılamaz.