Forum Anasayfası Forum Anasayfası > ARŞİV > Çocuk Sağ. ve Hastalıkları Uzm. Dr. Kadir Tuğcu Arşivi > Gelişim & Davranış Değişiklikleri
  Yeni Mesajlar Yeni Mesajlar RSS - tik bozukluğu mu?Lütfen acil hocam!!
  SSS SSS  Forumu Ara   Kayıt Ol Kayıt Ol  Giriş Giriş

Kilitli Forumtik bozukluğu mu?Lütfen acil hocam!!

Yanıt Yaz Yanıt Yaz
Yazar
  Konu Arama Konu Arama  Konu Seçenekleri Konu Seçenekleri
yasadur2002 Açılır Kutu Gör
Üye
Üye

Durum: Aktif Değil
Puanlar: 1
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı yasadur2002 Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Konu: tik bozukluğu mu?Lütfen acil hocam!!
    Gönderim Zamanı: 15 Ara 2015 Saat 11:15
hocam merhabalar...ben sizi geçen sene keşfettim maalesef ve size ne kadar minnet duysam az,aslında cahil bir insan değilim çok okur araştırırım ama,çok teşekkür ediyorum...o kadar faydalanıyorum ki bilgilerinizden,bu zamana kadar doğru bildiğimiz ne kadar yanlış varmış meğer..ve sadece size güveniyorum hekim olarak...hocam size bir soprum olacak aslında video da göndermeye çalıştım ama başaramadım...kızım 7 yaşında hocam 4 aralık 2008 doğumlu okuma yazmayı kendi öğrenebilen oldukça zeki algısı açık,çok çok mutlu huzrlu şarkılar söyleyen harika resimler yapan sevgi kelebeği bir çocuk...okulda da arkadaşları tarafından aranan kucaklanarak karşılanan akademik başarısı da yüksek ayrıca da resim ve müzik yeteneği de yüksek bir çocuk ...4 nisan 2014 te erkek karşeşi oldu 21 aylık yani..bu sene başladı ilk okula..geçen sene devlete inat göndermedim rapor alarak ,beden ve kas gelişimi de oldukça önde yazın düşe kalka sokakta oynayan bilgisayar ve tablet nedir bilmeyen bir çocuk böyle büyümesi için çok emek veriyoruz babasıyla...ben avukatım kurum avuklatıyım 8-17 çalışıyorum.anne anne babaanne baktı iki çocuğuma da...etkilenmemesi ve özlememesi için her öğlen gidiyorum sevgimi çok gösteren asla otorite yapmayan bir anneyim babası da öyle...kızım da sevgi dolu çok mutlu bir çocuk...gülümsemediğini göremezsiniz inanın...herşey yolunda gidiyor galiba derken 16 kasımdan beri bir davranış geliştirdi.gözlerini kapatıp ensesine dokonuyormuşsunuz gibi boynunu kasıyor.üstüne gitmiyor konuşmuyoruz bile bu konuyu yapmıyormuş gibi normal davranıyoruz.ama çok endişeliyiz ve perişanız hocam...kendimi sorguluyorum sürekli ve inanın bi hata bulamıyorum..pimpirikli bir anne değilim kontrol manyağı otoriter değilim özgür büyüsün diye destekleyen özgüvenli olmasına çalışan bir anne babayız.babası ve ben 2 çocuk psikoloğu ile 2 de nörologla görüştük burada çocuk nöroloğu yok ve henüz kızımı götürmedim hiçbirine kendimiz görüşüyoruz "sende
 birşey var"algısı olmasın etkilenmesin diye...sağlıklı ve neredeyse bu yaşa kadar 5-6 antibiyotik dışında (onları da sizi tanımadan verdim)ilaç kullanmayan 2 yaşına kadar annesütü almış bir çocuk doktor bilmez yani o yüzden çok da vidiklemek istemiyorum içimden çocuk nöroloğuna ya da psikiyatrına götürmek gelmiyor mutlaka bişey bulurlar gibi geliyor maalesef...çoğu makale ve yazıda 1 yıla kadar geçmezse doktor görmeli diyor bi yandan da nörolojik birşey olabilir mi diye içim içimi yiyor epilepsi falan?hocam siz ne düşünüyorsunzu?fikirleriniz hele de şu an o kadar mühim ki..ankarada Prof Ayşe SERDAROĞLU'nu önerdi içiniz rahat olsun derseniz diye buradaki nörolog arkadaşımız.çocuk nöroloğu imiş hanımefendi.siz ne dersiniz?
ASYA'NIN ÇINAR'IN ANNESİ
Yukarı Dön
Dr.KadirTugcu Açılır Kutu Gör
Uzman
Uzman

Durum: Aktif Değil
Puanlar: 119537
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı Dr.KadirTugcu Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 15 Ara 2015 Saat 19:16
Kardes den dolayi, bir Psikolojik hasar olmus... Artik ne ve nasil algiliyorsa!!!
Cocuk Norologu bir gorsun derim.
Yukarı Dön
 Yanıt Yaz Yanıt Yaz
  Konu Paylaş   

Forum Atla Forum İzinleri Açılır Kutu Gör

| İletişim | Reklam | Gizlilik İlkeleri Copyright 2007-2025 ® NETATÖLYE - Tüm hakları saklıdır. İzinsiz alıntı yapılamaz.