|
|
Yanıt Yaz
|
| Yazar | |
nilufer
Altın Üye
Kayıt Tarihi: 17 Eki 2010 Konum: KIZIMveOĞLUMLA Durum: Aktif Değil Puanlar: 1718 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkürler(0)
Alıntı Cevapla
Konu: konuşma sorunu..Gönderim Zamanı: 23 Ara 2015 Saat 02:13 |
|
Oglum 19kasim2012 doğumlu .. basit şeyler dışında konuşamiyor .. (anne baba teyze anane dede banane Hayır aba erva (avaa diyor ablasının ismi) mama git ) bunun dışında sayıları 10 a kadar saydiriyo rum ben soylwrsem tekrarlar fakat çoğu anlasilmiyor.. cümle kurmuyor. . Yasitlari muhabbet ediyor resmen (erkek cocuklar) .. bi problem varmidir sizce sonradan pişman olmak istemiyorum . Normaldir diye gecistiriyorum sürekli ama sonradan bi problem çıkarda dok.goturmedigim için pişman olmak istemiyorum.. ablası yla güzel oynar bişeyler der ama anlasilmiyor ve içinden söylüyor resmen hım hım diye içinden konuşuyor sanki..tv de birsey görüyor mesela babam bunu alsın dicek bunun yerine ' baba lalala '' diyor .. yani baba gitsin alsın yurusun anlamında kullanıyor. Umarım sorunumuz u tam anlatabilmisimdir şimdiden teşekkürler ..
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu
Uzman
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
Teşekkürler(0)
Alıntı Cevapla
Gönderim Zamanı: 02 Oca 2016 Saat 20:12 |
|
Erkek cocuklari; 4 yas bitene kadar hic konusmayabilirler.. Erken konusanlarda, soya cekim vardir. Onemli bir sey degil. 4 yasindan sonra, devam ederse, o zaman gosterilir.. Tabii birde, ISITME bozuklugu olmadigindan emin olmaniz sarttir.
|
|
![]() |
|
Yanıt Yaz
|
|
|
Tweet
|
| Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|