|
Kulak Kristali Vertigo |
Yanıt Yaz
|
| Yazar | |
Burcu87
Katılımcı Üye
Mesaj Seçenekleri
Teşekkürler(0)
Alıntı Cevapla
Konu: Kulak Kristali VertigoGönderim Zamanı: 3 Saat 12 Dakika önce Saat 08:07 |
|
Hocam 38 yaşında kadınım. Kendimle ilgili danışmak istedim engin bilgilerinize güvenerek. Bir iki haftadır yatağa yattığım anda kulağımda uğuldama ve basınç hissi vardı, uyuyup uyananana kadar geçmiyordu önemsemezdim geçer diye bekledim. 29 ekim sabahı yataktan kalkmak istediğimde herşey tepetaklak oldu. Birkaç gün boyunca her yatıp kalktığımda şiddetli baş dönmesi olunca acil KBB ye gittim. Kulak kristallerin yerinden oynamış dedi ve hareketler yaptırarak yerine oturduğunu söyledi. Betaserc 24 mg reçete etti günde 2 kez olmak üzere ve bunu 3 ay kullanmamı söyledi. Yapılan işlemden sonra gün içinde yürürken ara sıra baş dönmesi oluyor, yataktan kalkarken ciddi birşey olmuyor ve ilacı düzenli alıyorum. Ancak yattığımda kulağımda basınç ve uğuldama hissi artıyor o yüzden düz şekilde yatamıyorum. Sağa sola dönersem midem bulanmaya ve zemin kaymaya başlıyor. Acaba bunlar iyileşme süreci mi? Yoksa tekrar KBB ye görünmeli miyim? Teşekkür ederim şimdiden.
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu
Uzman
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
Teşekkürler(0)
Alıntı Cevapla
Gönderim Zamanı: 1 saat 17 Dakika önce Saat 10:02 |
|
KBB doktoru ile görüşün.
|
|
![]() |
|
Yanıt Yaz
|
|
|
Tweet
|
| Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|