|
|
Yanıt Yaz
|
| Yazar | |
SezinG
Üye
Mesaj Seçenekleri
Teşekkürler(0)
Alıntı Cevapla
Konu: sadece öksürükGönderim Zamanı: 13 Ağu 2015 Saat 10:41 |
|
Merhaba Kadir Bey,
Alisa 31 aylık oldu. 2 aydır yarım gün kreşe gidiyor. 1 haftadır günde 15 defayı geçmeyen kuru bir öksürüğü var. Burun akıntısı, ateş, halsizlik, ishal hiçbirşeyi yok, dili tertemiz, ağızda koku da yok. Sizce bu da viral bir hastalık mıdır, başka bir şey olabilir mi? İlk başta önemsemedim, öksürük başladığından beri ballı limon da veriyorum ama hala geçmedi, yardımcı olmanızı rica ederim. Zaman ayırdığınız için şimdiden teşekkür ederim. |
|
|
SezinG
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu
Uzman
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
Teşekkürler(0)
Alıntı Cevapla
Gönderim Zamanı: 13 Ağu 2015 Saat 17:27 |
|
Gripal oldugu kesin. Yoksa, ya daha kotu olurdu, yada 3 gun icinde kendiliginden duzelirdi. Aynen devam edin.
|
|
![]() |
|
SezinG
Üye
Mesaj Seçenekleri
Teşekkürler(0)
Alıntı Cevapla
Gönderim Zamanı: 17 Ağu 2015 Saat 14:05 |
|
Merhaba Kadir Bey,
Alisanın öksürüğü çok arttı nerdeyse 2-3 dakikada bir öksürüyor, artık öksürmekten yoruldu, ballı limona devam ediyoruz ama geçmezse daha kötü olur dediğiniz için korkuyorum. Dili hala temiz, koku yok. Öksürük tablonuza baktım açıkçası tam bize uyan bir durum bulamadım yani tek sıkıntımız öksürük. Kreşe başladığı için de korkuyorum acaba değişik bir hastalık olabilir mi diye. Burada okuduklarımdan sonra doktora gitmeyede korkuyorum. Sizce endişelenmeli miyim, yoksa bazı griplerdeki gibi inatçı bir öksürük mü bu, yol göstermenizi rica ederim. |
|
|
SezinG
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu
Uzman
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
Teşekkürler(0)
Alıntı Cevapla
Gönderim Zamanı: 19 Ağu 2015 Saat 05:58 |
|
Bu durumlar Krese baslayan her cocukta olan durumlardir. Eski mailleri oklursaniz, pek cok annenin ayni sikayetlerini goreceksiniz. Sakin Turk doktorlarina kanipta ilac/Antibiyotik kullanmayin.
|
|
![]() |
|
Yanıt Yaz
|
|
|
Tweet
|
| Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|