|
Bu nedir??? Acil yardım |
Yanıt Yaz
|
Sayfa <12 |
| Yazar | |
Dr.KadirTugcu
Uzman
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
Teşekkürler(0)
Alıntı Cevapla
Gönderim Zamanı: 18 Eki 2023 Saat 00:34 |
|
Yok canim!! Nesi kalici olacak?? Yedigi bir; suni boyali bir gida ( JeliBon, Renkli sakiz, Ucuz taklit cikolata,
Elma sekeri, Horoz sekeri gibi) alerji yapmis. Veya barsak solucanlari da yapmis olabilir. Duzelip, ilac kesildikten sonra tekrarlarsa, "Barsak solucani" var demektir. O zaman da: Andazol surup, bir kerelik bir defada 2 olcek verilir, 2 hafta sonra tekrarlanir. Meslek hayatim boyunca, "igne" gerekecek bir allerji gormedim, "bogaz-dil sismesi" gormedim.
|
|
![]() |
|
Zey_nep
Katılımcı Üye
Mesaj Seçenekleri
Teşekkürler(0)
Alıntı Cevapla
Gönderim Zamanı: 18 Eki 2023 Saat 01:04 |
|
Anladım hocam çok teşekkür ederim. 24 saati geçmiş bulunmaktayız. Ama hala vücudun çeşitle yerlerinde dolaşıyor. Dün ki gibi ağrılı kaşıntılı değil ama şişiyor kızarıyor. Şuan iki gözünün altı üstü kızarık ve içi de kan toplamış. Doktor bir ayı geçtikten sonra tekrar ederse kronikleşmiş olur dedi. Damarları iç organları sisirmesinden oralara vurmasindan endişe duyuyoruz serum ya da iğne vuralım dedi oğlum katılma nöbeti geçirdiği için ve asla doktorlara kendini dokundurtmadigi için kabul edemedik. Şurubu yazdırıp çıktık. Acil iğne müdahalesini de size sorarak yaptırmak istedik.
|
|
![]() |
|
Zey_nep
Katılımcı Üye
Mesaj Seçenekleri
Teşekkürler(0)
Alıntı Cevapla
Gönderim Zamanı: 18 Eki 2023 Saat 01:16 |
|
https://hizliresim.com/i3fs2hw
Şuan ki hâli bu hocam. Dünde bugünde idrarı sapsarı idi ama koku yoktu. Kakasını bugün yaptı çok ağır kokuyordu. Ayrıca aklıma takılan bir detay oldu, en son Şubat'ta ateşi çıktı şimdiye kadar hiç ateşi çıkmadı hocam 10 11 ay oldu neredeyse bu iyi bir şey mi kötü bir şey mi??
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu
Uzman
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
Teşekkürler(0)
Alıntı Cevapla
Gönderim Zamanı: 18 Eki 2023 Saat 02:17 |
|
" Doktor bir ayı geçtikten sonra tekrar ederse kronikleşmiş olur dedi."
Yok YA!!! Allerjik dokuntu, HANGI ic organlari tutuyormus? Bir anlatsinda ogrenelim!! Hic aklina, barsak solucanlari gelmis mi acaba?? SAKIN bu doktorlara "EL DEGDIRTMEYIN"!!! Ates olmamasi?? Bir enfeksiyon bulasirsa olur. Kesin suni boyali bir seker yedi!! Zyrtec'e devam edin. Uzun surerse, Andazol'u kullanin.
Düzenleyen Dr.KadirTugcu - 18 Eki 2023 Saat 18:59 |
|
![]() |
|
Zey_nep
Katılımcı Üye
Mesaj Seçenekleri
Teşekkürler(0)
Alıntı Cevapla
Gönderim Zamanı: 18 Eki 2023 Saat 02:23 |
|
VALLA hocam boyalı mısır cipsi çerez gibi bı abur cubur almıştı dedesi. Çok yoğun bı kirmiziligi vardı. Tadına bakınca o kırmızıligin baharattan değilde gıda boyası gibi bı renklendirici kullanıldığı anlaşılıyordu. Farklı olarak iki gündür yediği ilk şey o. Muhtemelen o öyle yapmıştır. İnanın minnettarım.. Dün geceden beridir 70 kere girdim bu sayfaya acaba Kadir hoca ne zaman bakacak diye.. Teşekkürlerimi sunuyorum tekrardan. .
|
|
![]() |
|
Yanıt Yaz
|
Sayfa <12 |
|
Tweet
|
| Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|