Forum Anasayfası Forum Anasayfası > ARŞİV > Çocuk Sağ. ve Hastalıkları Uzm. Prof. Dr. Benal Büyükgebiz
  Yeni Mesajlar Yeni Mesajlar RSS - alerji
  SSS SSS  Forumu Ara   Kayıt Ol Kayıt Ol  Giriş Giriş

Kilitli Forumalerji

Yanıt Yaz Yanıt Yaz
Yazar
  Konu Arama Konu Arama  Konu Seçenekleri Konu Seçenekleri
mybabies Açılır Kutu Gör
Üye
Üye

Durum: Aktif Değil
Puanlar: 81
Mesajın Direkt Linki Konu: alerji
    Gönderim Zamanı: 18 Şub 2008 Saat 22:47
Merhaba Benal Hanım,

bebeklerim 7 aylık oldular.Son dönemlerde bebeklerde çok fazla alerji rahatsızlıkları olmaya başladığı için ben de endişe ediyorum.Bildiğim kadarıyla bu alerjiler genetik olarak geçiyor.kardeşimde  polene karşı alerji var ve bir miktar bende de var.ben de endişe ediyorum,benim bebeklerimde de bu tarz bir alerji olup olmadığını nasıl anlayabilirim?Herhangi bir alerjik astımlarının olup olmadığını anlayabileceğim bir test vs.yapılabiliyor mu?doktorumuz,1 yaşında bir kan testi yapılabildiğini ve herhangi bir alerjik durum varsa bu testte çıkabileceğini söylemişti.
öncesinde,eğer varsa, benim şüphelenmemi gerektirecek ne tür bir belirti olabilir?
ayrıca bebek odası için iyonlu soğuk buhar makinası kullanmamı önerir misiniz?
ANNEM GİBİ BİR ANNE OLMAK DİLEĞİYLE...
Yukarı Dön
benalbuyukgebiz Açılır Kutu Gör
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

Durum: Aktif Değil
Puanlar: 1788
Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 19 Şub 2008 Saat 13:28
Merhaba...
İleriyi gösterecek test yok.. Şu an için bebeğinizde allerjik bir tepkime olup olmadığı araştırılabilir. Ayrıca bazı allerjiler kan belirtisi vermeden de ortaya çıkabilir. Solunum sıkıntıları oluyorsa buhar makinası kullanabilirsiniz. Sevgiler...
Yukarı Dön
 Yanıt Yaz Yanıt Yaz
  Konu Paylaş   

Forum Atla Forum İzinleri Açılır Kutu Gör

| İletişim | Reklam | Gizlilik İlkeleri Copyright 2007-2025 ® NETATÖLYE - Tüm hakları saklıdır. İzinsiz alıntı yapılamaz.