Forum Anasayfası Forum Anasayfası > Çocuk Sağ. ve Hastalıkları Uzm. Dr. Kadir Tuğcu > Çocuk Sağ. ve Hastalıkları Uzm. Dr. Kadir Tuğcu
  Yeni Mesajlar Yeni Mesajlar RSS - Astım teşhisi
  SSS SSS  Forumu Ara   Kayıt Ol Kayıt Ol  Giriş Giriş

Astım teşhisi

Yanıt Yaz Yanıt Yaz Sayfa  <12
Yazar
  Konu Arama Konu Arama  Konu Seçenekleri Konu Seçenekleri
Dr.KadirTugcu Açılır Kutu Gör
Uzman
Uzman

Durum: Aktif Değil
Puanlar: 119520
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı Dr.KadirTugcu Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 07 Eki 2025 Saat 12:51
İliaidn damla daima sırt üstü yatarken damlatılmalıdır! 
Eğer kulak ağrısı için kullanıyorsanız, ayrıca; her bir taraf damlattıktan sonra, başı o tarafa çevirip, 1-2
 dakika bekletin.
Yukarı Dön
elifsen Açılır Kutu Gör
Üye
Üye

Puanlar: 79
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı elifsen Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 5 Saat 10 Dakika önce Saat 21:04
Tekrar merhabalar. Yine çaresiz bir şekilde sizlere yazıyorum 
. Keşke kızımı size muane ettirsem sizinle yüzyüze görüşsem ne çok isterdim hocam.
Kızım 2018 temmuz doğumlu. bundan önceki senelerde hiç yaşamadığımz bir şeyi bu sene peş peşe yaşıyoruz. Geçen ay 20 gün aralıklarla ve yine bu ay bir kaç gün önce aynı şeyleri yaşıyor kızım. Öncesinde hafif burun akıntısı kısa kısa yoğun öksürükler. Sonrasında tablo sasmiyor ve nefes alma vermede zorluk hızlı solunum hızlı nabız... Bu esnada yurumekte bile zorlanıyor kısa mesafede.Ben anlamadım niye böle oluyor ben neyi yanlış yapıyorum hocam. Yaklaşık iki gün sürdü bundan oncekilerde evde bir şekilde sürekli sıcak buhar banyosuna girerek az da olsa rahatlama sağlıyor ama nefesi inanılmaz hızlanıyor karnı içine çöküyor çukur oluşuyor nefes alıp verirken. Evde atlattık grip için anlattıklarınizi yaptım ne cortair ne ventolin hiç birini kullanmadım. Ama yine tekrar ediyor .niye böyle oluyor . Korkmalimiyim endiselenmelimiyim. Veya hangi bölüme gitmeliyim. Üç gün önce yine aynı sey oldu doktora götürdüm ciğerini göğsünü dinlesin diye. Dinledi sıkışması var dedi Bariz belliydi zaten. Prednol iğne yapılması lazım dedi ama yaptırmadım sonrasında geçmişti. Ventolin cortair yazmış reçetede. Film istedi onu da çektirdik ama kontrole henüz gidemedim gosteremedim sonuçları. Sizlere atacağım şimdi hocam bir sıkıntı var mı. Yani gerçekten bu yaşadığımız rahatsızlık kızımı da çok korkutuyor bizi de. Normalde yüzmeye gider koşar merdiven çıkar jimnastik yapıyor birşey yaşamıyoruz tıkanmas yorulmaz nefes nefese kalmaz bunları yaparken. Ben neyden suphelenmeliyim nereye gitmeliyim. Her defasında çocuğuma birşey olacak sanmaktan çok yoruldum. Tetikleyen bir şey mi var. İki üç gün sonra o halinden eser kalmıyor ilaçsız bir şekilde. Sadece grip için önerdiklerinizle iyileşiyor .ama o esnada bizim omrumuzden ömür gidiyor nefesi yetmiyor gibi oluyor çünkü:( yazarken bile ağlıyorum şuan. Annelik gerçekten delilikmiş:( bu hastalığın bir adı var mı biz ne yaşıyoruz . Bu arada bu anlattıklarimin hiç birinde ateş yaşamadık. Sadece yoğun öksürük hızlı solunum  yorgunluk 
.
Yukarı Dön
elifsen Açılır Kutu Gör
Üye
Üye

Puanlar: 79
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı elifsen Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 5 Saat 7 Dakika önce Saat 21:07
Yukarı Dön
Dr.KadirTugcu Açılır Kutu Gör
Uzman
Uzman

Puanlar: 119520
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı Dr.KadirTugcu Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 4 Saat 36 Dakika önce Saat 21:38
Resim açılmıyor! 

Bu yazımı Sabit Forum kısmından okuyun.

Düzenleyen Dr.KadirTugcu - 4 Saat 26 Dakika önce Saat 21:48
Yukarı Dön
 Yanıt Yaz Yanıt Yaz Sayfa  <12
  Konu Paylaş   

Forum Atla Forum İzinleri Açılır Kutu Gör

| İletişim | Reklam | Gizlilik İlkeleri Copyright 2007-2025 ® NETATÖLYE - Tüm hakları saklıdır. İzinsiz alıntı yapılamaz.