Hocam merhaba,
Konuyla ilgili geçmiş maillere baktım ancak tam benzeşen konuyu göremedim. Yine yardımınıza ihtiyacım var.
16 aylık kızım dün akşam birden huzursuzlanıp kıvranmaya başladı.Gaz sancısı sandık başta. Saat 22 gibi mamasını yerken şiddetli bir şekilde kustu. Çok ekşimiş kokuyordu. Rahatladığını düşünüp uyuttuk.23 gibi yatağında uyurken fışkırır tarzda ,çok daha şiddetli bir şekilde kustu.Boğulmaktan son anda kurtardık. Ama sonra kusmaya devam etti.Artık mide de birşey kalmadı ve safra çıkarmaya başladı.Tabi kendisi bu arada hem ağlamaktan,hem kusmaktan,hem acıdan bitkin düştü. Safra çıkarmaya ara ara devam etti. Hastaneye gitmeye hazırlanırken gece 1 de uykuya daldı. Biz de sabaha kadar onu gözlemledik. Ateşi yok,keyfi fena değil ama kahvaltısından sonra biraz daha kustu.Sormak istediğim bu duruma ne neden olmuş olabilir. Yediği birşey dokunmuş olabilir mi? Bir de böyle bir durumda nasıl bir yol izlememizi tavsiye edersiniz. Hemen hastaneye mi götürmeliyiz?Çünkü su kaybı da oluyor.
Kusura bakmayın uzun oldu ama size durumu detaylı anlatırsam daha kolay yorum yapabilirsiniz diye düşünüyorum.
Cevabınız için şimdiden teşekkür ederim.