|
|
Yanıt Yaz
|
| Yazar | |
emerlike
Üye
Mesaj Seçenekleri
Teşekkürler(0)
Alıntı Cevapla
Konu: Rota asisi sonrasi kaka degisimiGönderim Zamanı: 25 Ara 2014 Saat 23:03 |
|
Hocam kolay gelsin..
yaklasik 10 gun once oglum haftada bir kere kaka yapiyor demistim sizde cocugun keyfi yerindeyse sanane istedigi zaman yapar mudahale etme demistiniz:) bende aynen oyle yaptim sonra tekrar gene size sorarak rota asimizi yaptirdik ayin 11inde.. rota asisindan sonra kakamiz gunde iki defa olmak uzere yesil sumuksu ve bezi hareket ettirince kakaninda bezin icinde gayet rahat saga sola gidecek akacak kadar siviya donustu..hemsire bi kac gun etkiler demisti ama Bugun 15 gun oldu asi olali..yesil kaka usuttugunu degil cok doydugumu gosterir ishal dememiz icin 8-9 kere olmasi lazim,hepsini sayenizde biliyorum ama sumuksu olmasi we gayet sivi olmasi kafami karistirdi..mikrobik viral Bisey olabilirmi dizanteri ne bilim yada baska Bisey?? Su an 3.5 ayligiz 64 santim we 8 kilo bu arada.. Cok tesekkurler hocam |
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu
Uzman
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
Teşekkürler(0)
Alıntı Cevapla
Gönderim Zamanı: 26 Ara 2014 Saat 00:42 |
|
Bazen, asidan sonra olabiliyor, hic bir ilaca gerek yoktur, kendiliginden duzelecek..
Gelisimine ilk sayfadaki Boy-Kilo cetvelinden bakin. |
|
![]() |
|
Yanıt Yaz
|
|
|
Tweet
|
| Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|