|
|
Yanıt Yaz
|
| Yazar | |
dr_anne
Üye
Kayıt Tarihi: 29 Ara 2014 Konum: antalya Durum: Aktif Değil Puanlar: 5 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkürler(0)
Alıntı Cevapla
Konu: 9.ayda tekli kizamik asisiGönderim Zamanı: 29 Ara 2014 Saat 18:29 |
|
Hocam merhaba.antalyada yasamaktayim.9,5aylik bebegim var.salgindan oturu kizamik asisi yaptirmam icin arandim.kendim de dr oldugum icin esim senin kararin dedi.boyle olunca daha bir tedirgin oldum birsey olursa diye.sizce 9,5 aylik bebegime bu asiyi yaptirirsam bir sakincasi olur mu, yaptirmadigim taktirde kizamik gecirme riski var mi.benim kizamik ig g antikorum pozitif.
Düzenleyen dr_anne - 29 Ara 2014 Saat 18:39 |
|
![]() |
|
dr_anne
Üye
Mesaj Seçenekleri
Teşekkürler(0)
Alıntı Cevapla
Gönderim Zamanı: 29 Ara 2014 Saat 19:04 |
|
Bir suru yazi -makale- haber vs okudum.iyice kafam karisti.ne yapacagimi bilmez bir halde kaldim😕
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu
Uzman
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
Teşekkürler(0)
Alıntı Cevapla
Gönderim Zamanı: 29 Ara 2014 Saat 20:05 |
|
Ne salgini??? KIm gormus??? Kim duymus??? Tek 1 tane bile vak'a YOK... Kim uyduruyor bu yalanlari... ! tane Kizamik bulsalar, Gazetelere kapak olur...
Ayrica da; Turk doktorlari, anneden gecen Kizamik antikorlarinin cocugu Kizamik hastaligindan korudugu gibi, canli asi virusunu da oldurdugunu BILMEZLER... Sakin Turk Cocuk doktorlarinin HICBIR dedigi tibbi bilgiye inanmayin.. 9 aylik Kizamik asisi zaten bir ise yaramayacak... Mutlaka 1 yasini gecmis olmasi lazim, buna 1.Kizamik asisi denir. 1 yasindan evvel yapilan Kizamik asilari: 0 (sifir) dir. Eski mailleri okuyun... |
|
![]() |
|
dr_anne
Üye
Mesaj Seçenekleri
Teşekkürler(0)
Alıntı Cevapla
Gönderim Zamanı: 30 Ara 2014 Saat 00:14 |
|
Cok tesekkurler ilginize..
|
|
![]() |
|
Yanıt Yaz
|
|
|
Tweet
|
| Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|