|
|
Yanıt Yaz
|
| Yazar | |
Dadya
Katılımcı Üye
Mesaj Seçenekleri
Teşekkürler(0)
Alıntı Cevapla
Konu: İki Farklı Grip Aşısı - Diğer Kolda AğrıGönderim Zamanı: 17 Kas 2014 Saat 11:21 |
|
Kadir Bey merhaba,
İyi olduğunuzu umarım. Değerli vaktinizi alıyorum.Teşekkür ederim. Endişendiğim bir konuyu size danışmak istedim. Kızım 2008 doğumlu, bu sene ilk kez grip aşısı oldu. Önerdiğiniz şekilde 2.dozunu da tamamladık. Dr, ilkini Vaxi olmuş ama artık elimizde 4’lü koruma için Tetra var, ondan vuralım dedi. 1. Kızım, iki tam doz farklı iki aşı oldu. Bir sakıncası olmaz değil mi Kadir Bey? Aşıyı Cumartesi sabahı oldu. Çıktıktan sonra, 2 gündür de ara ara diğer kolundaki ağrıdan bahsetti. Aşı vurulduğu kol değil. Köprücük kemiği ile omuz bölgesi. Görünür bir şey fark etmedim. Örneğin dinlenirken birden çok acıyor diyerek ağlıyor. Bu sabah uyandığında tekrar aynı ağrıdan bahsetti. Ben de endişelendim. Farklı kol olduğu için aşı ile bağlantı da kuramadım. İki gündür 4 defa ara vakitlerde yaşadık.Bir süre sonra unutuyor, hiç bahsetmiyor. 2. Bu bölgedeki bu tarz bir ağrı için görüşünüzü alabilir miyim? Nasıl yaklaşmalıyım? Daha önce düştüğünde; yazılarınızdan öğrendiğim bilgiler ile - ayağının üzerine basabildiği için- gereksiz yere çekilecek röntgenden kurtarmıştım kızımı… İyiki varsınız… Sevgi ve saygılarımla, |
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu
Uzman
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
Teşekkürler(0)
Alıntı Cevapla
Gönderim Zamanı: 17 Kas 2014 Saat 19:48 |
|
Tetra(Dortlu asi) 3 yasindan kucuklere yapilmiyor. Kiziniz 6 yasinda oldugundan yapilmasinda bir sakinca yoktur.
Sakincali bir durum yok. Agri ile asinin da bir ilgisi yok. Ciddi bir durum olsa; kol hareketlerinde kisitlilik hali ve devamli agri olur.. |
|
![]() |
|
Yanıt Yaz
|
|
|
Tweet
|
| Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|