|
|
Yanıt Yaz
|
| Yazar | |
zbalyen
Katılımcı Üye
Mesaj Seçenekleri
Teşekkürler(0)
Alıntı Cevapla
Konu: karma asiGönderim Zamanı: 19 Kas 2014 Saat 19:48 |
|
Hocam maillerde bulamadim. Oglum 27 nisan 2008 dogumlu. Dun okulda kizamik ve karma asi yapildi. Karma asi yapilan kol kizarik ve sis ayrica gözu ve birkac yerinde daha alerji kizariklik kasinti ve sislik olustu. Ne yapmaliyiz. Alerji ilaci verdi dr. Kullanalim mi
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu
Uzman
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
Teşekkürler(0)
Alıntı Cevapla
Gönderim Zamanı: 20 Kas 2014 Saat 00:14 |
|
Artik bu zamanda; "KARMA ASI" tabirini kullanmasaniz iyi olur... Zira eskiden bir tek; DTP(Difteri-Tetanoz-Bogmaca) karmasi vardi.. Simdi ise; DTP+ActHIB karmasi, DTP+ActHiB+Polio karmasi, DTP+Polio karmasi, Hepatit-A ve-B karmasi, KKK karmasi olmak uzere bir suru karma asilar var... Ben sizin ne demek istediginizi anliyorumda, bazi yeni uyler yanlis anlayabilirler... Icinde;DTP bulunan butun bu "karmalarin" ADELE ICINE YAPILMA mecburiyetleri vardir... Kutularinin ustunde de yazar... Ama bizdeki saglik elemanlari yaptiklari asinine kutusunu bile okumaktan ACIZ olduklarindan, asiyi; cilt altina yaptiklarinda, reaksiyon boyle abartili olur... Bu kerizlere, lafda anlatamazsiniz... Soguk tatbiki biraz yardimci olabilir. Allerji ilaci vermeleri ne kadar cahil ve komik olduklarini gosterir... Iyi bir; "Hastayi bastan savma" taktigi.... Al receteni, "...."git....demenin doktorcasi... Düzenleyen Dr.KadirTugcu - 20 Kas 2014 Saat 00:16 |
|
![]() |
|
zbalyen
Katılımcı Üye
Mesaj Seçenekleri
Teşekkürler(0)
Alıntı Cevapla
Gönderim Zamanı: 21 Kas 2014 Saat 10:20 |
|
Hocam ben yanlis yaptim galiba. 1,5 yasinda yapilan asilar varya ben onlari 29.08.2012 de yaptim. Daha sizi tanimamistim. Hasta diye erteleye erteleyeye böyle oldu. Simdi okulda da asi oldu. Bir zarari olur mu hocam.
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu
Uzman
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
Teşekkürler(0)
Alıntı Cevapla
Gönderim Zamanı: 21 Kas 2014 Saat 18:52 |
|
Bir zarari yok. Kaldiginiz yerden devam edin. Benim asi semam, Dunyada gecerli olan semadir...
Turkiye Saglik Bakanliginin Asi semalari beni ILGILENDIRMEZ.... Düzenleyen Dr.KadirTugcu - 21 Kas 2014 Saat 18:52 |
|
![]() |
|
Yanıt Yaz
|
|
|
Tweet
|
| Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|