|
Uyız |
Yanıt Yaz
|
| Yazar | |
yamaninannesi
Katılımcı Üye
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı yamaninannesi
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
Teşekkürler(0)
Alıntı Cevapla
Konu: UyızGönderim Zamanı: 12 Saat 3 Dakika önce Saat 13:15 |
|
Hocam yaklaşık 3 4 ay once uyuz bulaştı kıvellada losyon kullandık ailecek ama cok uogun sekılde 7 yas oglumda vardı.sonra vazalın kukurt karısımı kullandık. Benekde vardı bebegede kukurt oranı az olan vazaşınlı bı karısım yaptı dr. Bunşarı kullandık dökuntuler bitti kasıntı yoltu tedaviyi 10.günde bitirdi birer hadta ara ile 3 gun kullandık.butun kurallara ailecek uyduk cok ama cok detaylı temızlık utuler kanar sular kurutma makınesı herseyı yaptım.ancak uv gundur yıne oglumda döküntü ve tüneller var kabuklu bu ıllet neden gecmıyor perısan oldum temızlık yapmaktan 5 aylık kucuk bebekde var 4 kısılık aileyiz dökğntu barız sekılde sadece oglumda var. Bizdekıler tek tük.cocuk kasınmaktan duramıyor.şimdi tekrar kıvella losyan aldım uyguladım bunu bebegede kullanalımmı yoksa ona kukurtşu karısımdan devammı edelım.birde hap kullanmaya grk vrmı bu uyuz ne yptıysak gecmıyor hoxam
|
|
![]() |
|
yamaninannesi
Katılımcı Üye
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı yamaninannesi
Teşekkürler(0)
Alıntı Cevapla
Gönderim Zamanı: 12 Saat 1 Dakika önce Saat 13:17 |
|
3 4 ay degıl 3 4 hafta dicektım hocam yazım yanlısları ıcın kusura bkmayın klavyemı kullanamıyorum
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu
Uzman
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Teşekkürler(0)
Alıntı Cevapla
Gönderim Zamanı: 6 Saat 40 Dakika önce Saat 18:38 |
|
Kwellada, hergün kullanılmaz. 3-4 hafta ara ile kullanılınca bir zararı olmaz.
|
|
![]() |
|
Yanıt Yaz
|
|
|
Tweet
|
| Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|