|
Gaz problemi hk |
Yanıt Yaz
|
| Yazar | |
Jasmined
Katılımcı Üye
Kayıt Tarihi: 28 Eki 2018 Konum: Antakya Durum: Aktif Değil Puanlar: 308 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkürler(0)
Alıntı Cevapla
Konu: Gaz problemi hkGönderim Zamanı: 3 Saat 21 Dakika önce Saat 22:24 |
|
Hocam merhaba Kizim 1 yasinda. Anne sütü ve ek gida aliyor. Hatta ilk 8 ay sadece anne sütü aldı. Kizimi emzirerek ya da emzirmeden uyutuyoruz. Kizim gunduz ya da gece uykusu farketmeksizin, mide gazi geldigi icin ya da midesi agzina geldigi icin uyaniyor. Sizi cok uzun zamandir biliyor ve cocuklarimi sizinle buyutuyorum. O yuzden 3. Ayindan itibaren hep yuzustu uyudu. Ama uyudugu zaman ne mide gazini ne bagirsak gazini uyanmadan cikartamiyor. Mide gazi geldigi zaman mutlaka agliyor, kucagimiza aliyoruz gazini cikartiyor ama mutlaka uykusunu bölüyor. Hep bekledim 1 ay daha gecsin, büyüyünce rahat cikartabilir diye ama yok. Mesala suan son 2 saattir bagirsak gazi icin 3 kez aglayarak uyandi, kucagima aldim poposunu alkislar gibi pispisliyoruz gazini cikartip tekrar daliyor. Hareketli bir cocuk, uyutmadan önceki beslenmelerine cok dikkat ediyorum, hicbirsey fayda etmiyor. (Güncel boyunu bilmiyorum ama kilosu 10 kg ve anne baba uzun oldugumuz icin boyuda uzun kilolu durmuyor) Öneriniz ne olur |
|
![]() |
|
Yanıt Yaz
|
|
|
Tweet
|
| Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|