|
|
Yanıt Yaz
|
| Yazar | |
burak7
Altın Üye
Mesaj Seçenekleri
Teşekkürler(0)
Alıntı Cevapla
Konu: krup mu?Gönderim Zamanı: 12 Eki 2015 Saat 11:28 |
|
Kadir Bey selamlar, iyisinizdir umarım..
Kızım 3,5 yaşında, 15 gün önce kreşe başladık ve hastalandık. Cuma ateşli geldi eve çok yüksek değildi, 38,5 a kadar çıktı ve hafif burun akıntısı vardı. Cumartesi yine hafif ateş ve daha yoğun burun akıntısı vardı. Yemek yerken dilim acıyor dedi. Baktım dilinin boğaza yakın kenarı hafif kırmızıydı. Dün burun akıntısı iyice arttı ve yeşile döndü, ateş hiç olmadı., atlattık galiba derken gece çok fena boğuk öksürdü. Tarif ettiğiniz krup öksürüğü gibi. Sabah hafiflemişte olsa aynı boğuk öksürük vardı, burun akıntısı yoğun yeşil devam ediyor. Bal limon ve iliadin verdim sadece bu süreçte. Okula gitmiyor evdeyiz. Eski yazılarınızı okudum ama emin olamadım, bu krup mudur? Öyleyse Decort iğne tedavisi yazmışsınız. Yaptıralım mı bizde? Birde tam ismini ve kullanım şeklini öğrenebilir miyim? Şimdiden teşekkürler
|
|
![]() |
|
burak7
Altın Üye
Mesaj Seçenekleri
Teşekkürler(0)
Alıntı Cevapla
Gönderim Zamanı: 12 Eki 2015 Saat 16:04 |
|
Şu an akşam üzeri ve kızım şuan hiç öksürmüyor, sadece burnumuz akıyor yoğun bir şekilde. Bir de kızımı bu günkreşe göndermedim, yarın da göndermeyeceğim. Çarşamba bakıcı problemim var kreşe yollamayı düşünüyorum, ama diğer çocuklara bulaştırır mıyız?
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu
Uzman
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
Teşekkürler(0)
Alıntı Cevapla
Gönderim Zamanı: 12 Eki 2015 Saat 19:55 |
|
Ates dustukten sonra, bulasicilik gecer.
Yuvada azarsa, gece oksurugu artar.. Krup degil. |
|
![]() |
|
burak7
Altın Üye
Mesaj Seçenekleri
Teşekkürler(0)
Alıntı Cevapla
Gönderim Zamanı: 14 Eki 2015 Saat 10:21 |
|
Teşekkür ederim hocam. Dediğiniz gibi öksürüğün şekli, sesi değişti. yoğun balgamlı öksürüyoruz şimdi. Krup gibi değil. Sadece limonlu bal ve iliadin kullanıyoruz.
|
|
![]() |
|
Yanıt Yaz
|
|
|
Tweet
|
| Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|