Forum Anasayfası Forum Anasayfası > ARŞİV > Çocuk Sağ. ve Hastalıkları Uzm. Dr. Kadir Tuğcu Arşivi > Çocuk Hastalıkları
  Yeni Mesajlar Yeni Mesajlar RSS - krup mu?
  SSS SSS  Forumu Ara   Kayıt Ol Kayıt Ol  Giriş Giriş

Kilitli Forumkrup mu?

Yanıt Yaz Yanıt Yaz
Yazar
  Konu Arama Konu Arama  Konu Seçenekleri Konu Seçenekleri
burak7 Açılır Kutu Gör
Altın Üye
Altın Üye

Durum: Aktif Değil
Puanlar: 350
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı burak7 Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Konu: krup mu?
    Gönderim Zamanı: 12 Eki 2015 Saat 11:28
Kadir Bey selamlar, iyisinizdir umarım..

Kızım 3,5 yaşında, 15 gün önce kreşe başladık ve hastalandık. Cuma ateşli geldi eve çok yüksek değildi, 38,5 a kadar çıktı ve hafif burun akıntısı vardı. Cumartesi yine hafif ateş ve daha yoğun burun akıntısı vardı. Yemek yerken dilim acıyor dedi. Baktım dilinin boğaza yakın kenarı hafif kırmızıydı. Dün burun akıntısı iyice arttı ve yeşile döndü, ateş hiç olmadı., atlattık galiba derken gece çok fena boğuk öksürdü. Tarif ettiğiniz krup öksürüğü gibi. Sabah hafiflemişte olsa aynı boğuk öksürük vardı, burun akıntısı yoğun yeşil devam ediyor. Bal limon ve iliadin verdim sadece bu süreçte. Okula gitmiyor evdeyiz. Eski yazılarınızı okudum ama emin olamadım, bu krup mudur? Öyleyse Decort iğne tedavisi yazmışsınız. Yaptıralım mı bizde? Birde tam ismini ve kullanım şeklini öğrenebilir miyim?
Şimdiden teşekkürler

Yukarı Dön
burak7 Açılır Kutu Gör
Altın Üye
Altın Üye

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı burak7 Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 12 Eki 2015 Saat 16:04
Şu an akşam üzeri ve kızım şuan hiç öksürmüyor, sadece burnumuz akıyor yoğun bir şekilde. Bir de kızımı bu günkreşe göndermedim, yarın da göndermeyeceğim. Çarşamba bakıcı problemim var kreşe yollamayı düşünüyorum, ama diğer çocuklara bulaştırır mıyız?

Yukarı Dön
Dr.KadirTugcu Açılır Kutu Gör
Uzman
Uzman

Puanlar: 119549
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı Dr.KadirTugcu Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 12 Eki 2015 Saat 19:55
Ates dustukten sonra, bulasicilik gecer.
Yuvada azarsa, gece oksurugu artar.. Krup degil.
Yukarı Dön
burak7 Açılır Kutu Gör
Altın Üye
Altın Üye

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı burak7 Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 14 Eki 2015 Saat 10:21
Teşekkür ederim hocam. Dediğiniz gibi öksürüğün şekli, sesi değişti. yoğun balgamlı öksürüyoruz şimdi. Krup gibi değil. Sadece limonlu bal ve iliadin kullanıyoruz.

Yukarı Dön
 Yanıt Yaz Yanıt Yaz
  Konu Paylaş   

Forum Atla Forum İzinleri Açılır Kutu Gör

| İletişim | Reklam | Gizlilik İlkeleri Copyright 2007-2025 ® NETATÖLYE - Tüm hakları saklıdır. İzinsiz alıntı yapılamaz.