|
Kendim için |
Yanıt Yaz
|
| Yazar | |
seyla.gazi
Katılımcı Üye
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı seyla.gazi
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
Teşekkürler(0)
Alıntı Cevapla
Konu: Kendim içinGönderim Zamanı: 14 Tem 2020 Saat 17:52 |
|
Hocam kendim için birşey sorabilirmiyim?? 3 doğum yaptım 33 yaşında 163 boyundayım şuan 72 kıloyum.dogum yapalı tam iki ay oldu.hicam ilk gebeligimde hipoglisemi yaşadım şeker intoleransı gelişti çok kilo aldım ilk bebegim 29 haftalık dünyaya geldi.birinci sorum diğer iki gebeligimde de hiç bir sorun yaşamamış olmam.doktor gizli şeker diyor dikkat et diyor sizce geçmiş olabilirmi iyileşmiş olabilirmi yoksa heran şeker hastası olabilirmiyim?ikinci sorumda kalça acısı ağrısı hani siz bir mesajınızda uzun yol yolculuğunda kendinizde olduğunu belirmiştiniz hocam ben nezaman kilo alsam bu ağrı oluyor adım atamayacak duruma geliyorum son dogumda inanın sancidan ziyade kalça ağrısından bağırdım.sagdan sola dönemiyorum.3 gebeligimde de yaşadım kilo verdiğimde geçiyor sadece çok yoğrulursam ortaya çıkıyor.suan kilo fveremedim oyuzden canım çok yanıyor ne yapabilirim emziriyorumda
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu
Uzman
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
Teşekkürler(0)
Alıntı Cevapla
Gönderim Zamanı: 14 Tem 2020 Saat 18:47 |
|
Sizdeki "kalca agrilari", omurgalarda bir sinir sikismasina daha cok benziyor. Sert zeminde yatmanizin cok
faydasi olur. Uzanarak, agir cisim KALDIRMAYIN!!!
|
|
![]() |
|
Yanıt Yaz
|
|
|
Tweet
|
| Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|