|
boğaz agrısı- lenf şişmesi kendim için |
Yanıt Yaz
|
| Yazar | |
Urazereninannesi
Üye
Kayıt Tarihi: 25 Nis 2024 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Puanlar: 118 |
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı Urazereninannesi
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
Teşekkürler(0)
Alıntı Cevapla
Konu: boğaz agrısı- lenf şişmesi kendim içinGönderim Zamanı: 5 Saat 16 Dakika önce Saat 12:26 |
|
Merhabalar hocam ben 36 yaşında 2 Çocuklu bir bayanım. Ben iki gün önce ani başlayan boğaz ağrısı ile birlikte vücut ağrısı, halsizlik,iştahsızlık, 37 ile 38 arası ateş, bel sırt ve ensede ağrı belirtileri yaşadım. Ve sağlenfim baya şişti. dokununca ağrıyor. Dilim beyaz gibi geldi ama açlıktan olup olmadığını anlayamadım . Ağzımda koku olup olmadığını bilmiyorum en azından söyleyen olmadı . İkinci gün ağrılarımın %70'i azaldı ateşim düştü. ama boğaz ağrım yutkunamayacak derecede arttı. aynı zamanda sağ lenfim de şişti. Başlamaya kadar sadece toplam 2 adet parol Dün gece saat 12:00'de içtim.
Doktorlardan yanlış tedavi ve ilaç almamak için bu yollara giriyoruz malesef, keske her branşta sizin gibi doktorlar olsa da gidp kendimizi sağlığımızı onlara teslim edebilsek:( cevabınız için şimdiden teşekkürler hocam. Düzenleyen Urazereninannesi - 5 Saat 15 Dakika önce Saat 12:27 |
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu
Uzman
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
Teşekkürler(0)
Alıntı Cevapla
Gönderim Zamanı: 5 Saat 1 Dakika önce Saat 12:41 |
|
1- 30 yaşından sonra, Strep-A konuşulmaz! O mekanizmalar bu yaştan sonra çalışmaz.
2- Diliniz pembe ise, antibiyotik gerekmez. 3- Zaten bakteriel hastalık olsa idi, tek doz Antibiyotik ile düzelmeniz beklenirdi. 4- Esas virüs enfeksiyonlarında Lenf bezleri şişer. 5- Doğrudur, Türk doktorları asla Grip teşhis etmezler.
|
|
![]() |
|
Yanıt Yaz
|
|
|
Tweet
|
| Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|