Forum Anasayfası Forum Anasayfası > ARŞİV > Çocuk Sağ. ve Hastalıkları Uzm. Dr. Kadir Tuğcu Arşivi > Diş & Ağız
  Yeni Mesajlar Yeni Mesajlar RSS - diş mi?virütik mi?
  SSS SSS  Forumu Ara   Kayıt Ol Kayıt Ol  Giriş Giriş

Kilitli Forumdiş mi?virütik mi?

Yanıt Yaz Yanıt Yaz
Yazar
  Konu Arama Konu Arama  Konu Seçenekleri Konu Seçenekleri
kumru Açılır Kutu Gör
Altın Üye
Altın Üye

Durum: Aktif Değil
Puanlar: 1985
Mesajın Direkt Linki Konu: diş mi?virütik mi?
    Gönderim Zamanı: 02 Ağu 2011 Saat 13:39
Kadir Bey merhabalar, iyi çalışmalar dilerim. 2 yaş 8 aylık bir oğlum var kilosu 14...dünden beri ateşli. Sizin ateşle ilgili yazılarınızı okudum. doktoru ile telefonda görüştüm. Ağzında virüslere bağlı aft geçiriyor olabilir dedi. 4 saatte bir ibu.. verin ve ılık duş aldırın dedi. şimdilik hastaneye gelmenize gerek yok dedi.gece ateşi 39.5 a kadar yükseldi. ateşin yükselmesine biraz göz yumdum ki virüsler ölün diye. oğlum ağzım acıyor diyor. bugün izin verdi , gördüğüm: ağzında kızarıklık veya beyazlık yok boğaz temiz. en arkadaki üst azıları patlamış.alt azıların yerleri de acıyormuş. elimi oralara sürdüğümde acıyor diyor. çok iştahsız, hiç zorlamıyorum yesin diye...ama içim içimi yiyor...sık sık su veriyorum.en son 2,5 saat önce ibu... verdim. şuanda ateşi 37.1...sizce durumu nedir?doktora gitmeli miyiz? teşekkür ederim...iyi günler dilerim.
Yukarı Dön
Dr.KadirTugcu Açılır Kutu Gör
Uzman
Uzman

Durum: Aktif
Puanlar: 119559
Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 03 Ağu 2011 Saat 10:36

Süt dişleri ne ateş yapar, nede ishal. Hepsi "kocakarı" uydurmasıdır. Sizin tarifiniz "Gripal enfeksiyonu" andırıyor.Ateşin bir zararı yok, çocuk rahatsızlık hissetmediği sürece ateşini düşürmeyin.

Yukarı Dön
 Yanıt Yaz Yanıt Yaz
  Konu Paylaş   

Forum Atla Forum İzinleri Açılır Kutu Gör

| İletişim | Reklam | Gizlilik İlkeleri Copyright 2007-2025 ® NETATÖLYE - Tüm hakları saklıdır. İzinsiz alıntı yapılamaz.