|
|
Yanıt Yaz
|
| Yazar | |
Didem_gfr
Katılımcı Üye
Kayıt Tarihi: 17 Eyl 2014 Konum: Istanbul Durum: Aktif Değil Puanlar: 308 |
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı Didem_gfr
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
Teşekkürler(0)
Alıntı Cevapla
Konu: Molluscum contagiosumGönderim Zamanı: 03 Mar 2017 Saat 21:24 |
|
Dr. Kadir Bey,
Kızımın sırtında 2-3 ay once et beni gibi birsey farkettim. Sivilce gibi degildi. Doktora gosterme geregi duydum. Doktor "Molluscum Contagiosum"dedi ve Molusk diye ince fircali bir ilaç verdi. Biz bu ilacı 3 gun yatmadan once kullandık. İçinde de yazdıgı gibi canını yakınca bıraktık. Kurudu ve bir parca dustu. Ben birsure bakmadım ama sonra gordumki bu oldugu yerden daha genişleyerek buyumus tekrar. Doktoru arayınca bitene kadar tekrar kullanmalıydınız dedi. Tekrar 2 gun kullandım, kızımın canını yakınca bıraktım. Yine kurudu dustu ama yıne hepsi gitmedi. Bu ilaca yine devam edeyim mi bu dogru bir tedavi mi? Size asagida sırtındaki seyin fotografını yolluyorum. Saygılar
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu
Uzman
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
Teşekkürler(0)
Alıntı Cevapla
Gönderim Zamanı: 04 Mar 2017 Saat 08:16 |
|
Daha gecen hafta anlattim... Bir pense ile dip kismindan sikip, icinden mercimek seklindeki cismi cikarin..
|
|
![]() |
|
Yanıt Yaz
|
|
|
Tweet
|
| Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|