Forum Anasayfası Forum Anasayfası > Çocuk Sağ. ve Hastalıkları Uzm. Dr. Kadir Tuğcu > Çocuk Sağ. ve Hastalıkları Uzm. Dr. Kadir Tuğcu
  Yeni Mesajlar Yeni Mesajlar RSS - Helicobacter pylori midede bakteri
  SSS SSS  Forumu Ara   Kayıt Ol Kayıt Ol  Giriş Giriş

Helicobacter pylori midede bakteri

Yanıt Yaz Yanıt Yaz
Yazar
  Konu Arama Konu Arama  Konu Seçenekleri Konu Seçenekleri
yaksu Açılır Kutu Gör
Katılımcı Üye
Katılımcı Üye

Durum: Aktif Değil
Puanlar: 476
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı yaksu Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Konu: Helicobacter pylori midede bakteri
    Gönderim Zamanı: 17 Saat 1 Dakika önce Saat 00:08

Merhaba hocam 43 yasındayım 167 boy 77 kg kadın
4 ay önce çocuğum  emzirmeyi bıraktırdım 4 yıldır regl olmadığım için jinekoloğa gittim tahlil yaptı b12 Ferritin demir hepsi normal çıktı dvitamini 60 çıktı (sizin tavsiye ettiğiniz şekilde dvit ampül kullandım)
Süt hormonu proklatin yüksek çıktı bunun için iki ay daha bekleyelim emzirmeyi yakın zamanda bıraktırdığın için dedi
İki ay sonra tekrar tahlil yapalım düşmemişse beyin emarı çekip hipofeniz bezini kontrol edeceğiz dedi orada minik bir daire var onu kontrol edeceğiz dedi
1-bu konuda biraz daha bilgi verirmisiniz?
2-midenizde bakteri var dedi günde 3.3.3.3 olmak üzere 12 antibiyotik 2 tane de mide koruyucusu 10 gün boyunca kullanacaksın sonra tekrar tahlil yapacağız dedi bu arada salı günü aç karnına nefes testi yapılacak testın sonucuna göre bu antibiyotik tedavisine başlatılacak ( ara ara mide bulantısı, karnımda bayaa bir şişlik, midede yanma , karın bölgemde hareketlilik içte oluyor. Bu tedavi olmazsa ilerleyip kötü hastalığa çevirebilir dedi Bu konuda ne tavsiye edersiniz?

Teşekkür ederim

Düzenleyen yaksu - 16 Saat 53 Dakika önce Saat 00:16
Yukarı Dön
Dr.KadirTugcu Açılır Kutu Gör
Uzman
Uzman

Puanlar: 119559
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı Dr.KadirTugcu Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 4 Saat 46 Dakika önce Saat 12:23
Gastrit şikayetiniz VAR MI?
Yukarı Dön
yaksu Açılır Kutu Gör
Katılımcı Üye
Katılımcı Üye

Puanlar: 476
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı yaksu Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 4 Saat 25 Dakika önce Saat 12:44
Gastrit şikayetini biraz açarmısınız hocam?
Bende karın şişliği, karın bölgemde hareketlilik içten ,hızlı kilo alma, mide bulantısı ara ara, nadir ağzımdan acı su gelecek gibi oluyor, mide kazıntısı ve yanma.iştahsızlık veya bir anda yeme hissi kemik ağrısı halsizlik ve çabuk yoruluyorum. Stres, düzensiz beslenme ve düzensiz uykusuzluk var
Türk kahvesi haftada bir yada iki tüketiyorum sıcak çay hergün 6-8 bardak içiyorum etkisi olabilir mi

Düzenleyen yaksu - 4 Saat 20 Dakika önce Saat 12:49
Yukarı Dön
Dr.KadirTugcu Açılır Kutu Gör
Uzman
Uzman

Puanlar: 119559
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı Dr.KadirTugcu Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 3 Saat 43 Dakika önce Saat 13:26
Evet, kahve değil ama bu miktarda Çay yapar.
Sizin "Gastritiniz" bile yok, nerede kalmış; Helikobakter pylori!! 
Tamamen zırva bir teşhis. Sakın o ilaçların tekini bile bullanmaın.

Sadece günde 1defa (kahvaltıda) Famodin40mg tablet 1 hafta alın. İlacı kestiğinizde, şikayetleriniz başlarsa, 
gene bu ilaca başlayın.
Yukarı Dön
 Yanıt Yaz Yanıt Yaz
  Konu Paylaş   

Forum Atla Forum İzinleri Açılır Kutu Gör

| İletişim | Reklam | Gizlilik İlkeleri Copyright 2007-2025 ® NETATÖLYE - Tüm hakları saklıdır. İzinsiz alıntı yapılamaz.