|
Grıp |
Yanıt Yaz
|
| Yazar | |
Nanac
Üye
Mesaj Seçenekleri
Teşekkürler(0)
Alıntı Cevapla
Konu: GrıpGönderim Zamanı: 10 Kas 2025 Saat 21:43 |
|
Selam hocam..oglum 8 yas olacak martta...2 gundur öksürüyordu ama bugun iyice hırıltılı ve sık öksürüyor..ve nefe alısı göğüs cok şişip iniyor ve 40 dakikda. Korktum açıkçası.. istanbulda misafirlikteyim.. göğsüne vicks surdum...
|
|
![]() |
|
Nanac
Üye
Mesaj Seçenekleri
Teşekkürler(0)
Alıntı Cevapla
Gönderim Zamanı: 10 Kas 2025 Saat 21:56 |
|
Hocam istanbulda derken balıkesirden geldik burda oturmuyoruz yani..
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu
Uzman
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
Teşekkürler(0)
Alıntı Cevapla
Gönderim Zamanı: 14 Saat 23 Dakika önce Saat 09:41 |
|
Nerede olduğunuzun bir önemi yok.
1- Dili pembe ise, antibiyotik gerekmiyor demektir. 2- Konuşurken çümlenin sonunu getirebiliyorsa, önemli bir durumu yoktur. 3- Ateş olmuyorsa, zaten viral bir enfeksiyon demektir. 4- Sabit forum kısmından; Astım Değerlendirme tablosunu inceleyin. Sıcak buhar, Vicks (veya ColdMix) uygulayın ve öksürdüğünde "Limonlu bal" verin.
Düzenleyen Dr.KadirTugcu - 11 Saat 54 Dakika önce Saat 12:10 |
|
![]() |
|
Nanac
Üye
Mesaj Seçenekleri
Teşekkürler(0)
Alıntı Cevapla
Gönderim Zamanı: 10 Saat 8 Dakika önce Saat 13:56 |
|
Hocam hepsini yaptim...ates cikti dıyemıyceb37.5 oldu enson..buruklarda tıkalı illadin yaptim.. Gece boyu nefes alış verişi 55 leri buldu ..suan bile hızlı basım ağrıyor dedi kardeşimde dolven var mış haziranda almis..2026 son kullanma işi verdim...yani kelimenin sonunu derken aslında konusmak Bil e istemiyor gibi normalde cok konuşur...ama yoruluyor konuşurken Bile nefes nefese..sanki maraton kosusndan gelmiş de konuşmaya başlamış gibi.. gecen yılda olmuştu.. oksuruk hırıltılı nefes hırıltılı balgam dolu gibi.. hali yok..cumartesi geldik pazar gunu karlıtepeye çıktık orda cok fena in yokuşu cık yokuşu oynayıp durdu..yani bunlar etkilemez biliyorum ama hava değişimi mi dedim yoksa az oksuruk vardi bu ale geldi...yani tabloya bakayım ama hırıltılı düdük öter gibi nerdeyse dakkada 60 ı bulan bir nefes. Göğüs inip çıkmakta hızlı hızlı bide ates eklenti burun zaten tutmalıydı.. yani bilemedim
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu
Uzman
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
Teşekkürler(0)
Alıntı Cevapla
Gönderim Zamanı: 6 Saat 26 Dakika önce Saat 17:38 |
|
Solunum sıkıntısı oluyorsa,
|
|
![]() |
|
Nanac
Üye
Mesaj Seçenekleri
Teşekkürler(0)
Alıntı Cevapla
Gönderim Zamanı: 1 saat 24 Dakika önce Saat 22:40 |
|
Hocam hızlı nefes alımı düdük oter ses..halsızlık ve cümlenin sonunda soluk soluga kalmıs gıbı getırmekte zorlanma..
|
|
![]() |
|
Yanıt Yaz
|
|
|
Tweet
|
| Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|