|
|
Yanıt Yaz
|
| Yazar | |
meral
Üye
Kayıt Tarihi: 02 Eki 2013 Konum: kars Durum: Aktif Değil Puanlar: 3 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkürler(0)
Alıntı Cevapla
Konu: burun tıkanıklığı ve öksürukGönderim Zamanı: 19 Kas 2014 Saat 22:44 |
|
SLM.kadir bey 2.5 aylık erkek bebeğim var.2 aydır burnu tıkalı ve dünden itibaren öksürük başladı çocuk doktoruna gittim.bugün boğ
azları.kızarmaya başlamış ve sesi.kalınlaşmaya başlamış enfeksiyon kapmış dedi ateşi yok.ama macrol antibiyotik yazdı eğer kullanmazsak daha da agirlasir hastalığı artar kullan dedi bebeğim 6.5kg kilosuna göre ölçtüm ve 2 defa verdim şimdilik bebeğim emiyor ayrıca belirtmek istedim
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu
Uzman
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
Teşekkürler(0)
Alıntı Cevapla
Gönderim Zamanı: 20 Kas 2014 Saat 00:50 |
|
SAKIN, O Antibiyotigi vermeyin...
ayricada; oksuruk ve ates var diye, Turkiye'de niye doktora gidiyorsunuzki!!!! Nasil olsa. HERKEZE; "-Bogazi kizarmis" diyorlar, Augmentin veya Macrol yazip gonderiyorlar. Oksuruk olanda ise; Astim veya Bronsiolit deyip, Astim ilaclari verirler.. Siz, hic Turk doktorlarinin; Grip teshis ettiklerini gordunuzmu??? |
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu
Uzman
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
Teşekkürler(0)
Alıntı Cevapla
Gönderim Zamanı: 20 Kas 2014 Saat 06:02 |
|
Ikisi ayni hastaliktir....
"Nezle" =Turkce, "Grip"= Ingilizce... O doktorlarda, "tip ahlaki' diye bir sey vardi. Simdikiler gibi paragoz ve utanmaz degillerdi... |
|
![]() |
|
Yanıt Yaz
|
|
|
Tweet
|
| Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|