|
Öksürük |
Yanıt Yaz
|
| Yazar | |
Hassasanne07
Üye
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı Hassasanne07
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
Teşekkürler(0)
Alıntı Cevapla
Konu: ÖksürükGönderim Zamanı: 5 Saat 15 Dakika önce Saat 08:22 |
|
Hocam günaydın oğlum 6 yaş geniz akıntısı var devamlı ama şu dün öğleden veri dakikada bir öksürüyor arttı gece sabah farketmiyor ökürk normal değil boğaz tenizleme öksürü gibi yani boğazdakı gıcıklığı temzilemeye çalışır gibi bal limon hep devam ediyorum buhar makinası ile izotonik koyarak soğuk buharda verdim neşesi leyfi yerinde ateşimiz çıkmadı gece hep komtrol ettim ama gece defalarca oldu şimid bgn yine devam ediyor be kullanabilirim ne yapabilirim öksürmekten helak oldu çocuk dil pembe bademcikler şiş
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu
Uzman
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
Teşekkürler(0)
Alıntı Cevapla
Gönderim Zamanı: 16 Dakika önce Saat 13:21 |
|
"buhar makinası ile izotonik koyarak soğuk buharda verdim"
Yani şimdi ne vermiş oluyorsunuz?? Bu Türk doktorlarının muhteşem bir salaklığıdır! Tuz miktarı, Serum fiz'de; %0.9 (veya 0.9g/100ml)dır dir! Koyduğunuz Serum Fiz. en büyüğü 10ml olani verdiniz ise; tuz miktarı; 0.09gram eder. İnanmıyorsanız, buhar makinası suyunun bir tadına bakın bakalım "tuz" tadı alabileçekmisiniz. Bu kadar salakca bir şeye nasıl inanırsınız ki? Sakın öksürüğü kesecek birşey yapmayın. Yoksa hastalığı akciğerlere indirirsiniz. Gıcığı gidermek için, Tantum Verde Sprey kullanabilirsiniz.
|
|
![]() |
|
Yanıt Yaz
|
|
|
Tweet
|
| Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|