Forum Anasayfası Forum Anasayfası > ARŞİV > Çocuk Sağ. ve Hastalıkları Uzm. Dr. Kadir Tuğcu Arşivi > Testler & Tahliller & Teşhisler
  Yeni Mesajlar Yeni Mesajlar RSS - demir eks. hemogram
  SSS SSS  Forumu Ara   Kayıt Ol Kayıt Ol  Giriş Giriş

Kilitli Forumdemir eks. hemogram

Yanıt Yaz Yanıt Yaz Sayfa  <12
Yazar
  Konu Arama Konu Arama  Konu Seçenekleri Konu Seçenekleri
memre111 Açılır Kutu Gör
Üye
Üye

Durum: Aktif Değil
Puanlar: 45
Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 21 Eyl 2013 Saat 20:02
Teşekkür ederim hocam. Hala kulak ağrısı devam ediyor 5 saatte bir ağrı kesici veriyorum yoksa çok ağlıyor bir zararı olmaz umarım parasetamol ve ıbuprofen dönüşümü veriyorum. Bu ağrı be zamana kadar devam edecek...
Yukarı Dön
Dr.KadirTugcu Açılır Kutu Gör
Uzman
Uzman

Puanlar: 119567
Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 21 Eyl 2013 Saat 20:18
Aralarda, ek doz Iliadin damla kullanin.. Sicak havlu koymaniz da iyi gelir.
Yukarı Dön
memre111 Açılır Kutu Gör
Üye
Üye

Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 25 Eyl 2013 Saat 17:42
İliadin 5 günü tamamladık hiç bir iyileşme olmadı.Artık sadece serum fizyolojik kullanıyorum. Ateş ve ağrı arttı tekrar kbb ye gittik seröz otit dedi ve iliadin ile açılmamış dedi augmentin 400 yazdı. İçiremedik kustu(hiç içiremedik zaten)...Eczacı olduğum için tadı güzel arayışına girdim ceftinex firmacısın tüm otit çalışmalarına baktım en üst etkinlik çıktığını görünce ve tadı da en iyi antibiotik olduğu için dün akşam başladık. Bunu içiyor çok şükür. Birde actifed yazdı sadece gece yatarken burnu çok tıkandığı için veriyorum. Gece yine ağrı kesicinin etkisi geçtiği an ağrı ve ateşle uyanıp ağlıyor mecburen dönüşümlü 6 saatte bir ağrı kesiciye devam ediyorum.Şuan yine ateşi 38 i geçmiş kulaktan 39 u da geçiyor. Size sorun antibiotik etki etmeye başlarsa kaçıncı doz ateşinin geçmesi lazım. Biz sabah 2. dozu verdik bu gece artık ateşlenmemesini beklicem yine ateşlenirse tekrar bactrim e mi dönsek fakat onu içince de kusacağına eminim...
Yukarı Dön
memre111 Açılır Kutu Gör
Üye
Üye

Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 25 Eyl 2013 Saat 19:17
Hocam ayrıca şimdi baktım basemciklerde şişmiş ve beyazlıklar oluşmaya başlamış. İlk mesajımda bahsettiğim her şey oldu neden her gribal enfeksiyondan sonra boğaz enfeksiyonu yaşıyoruz . Not gündüzleri ara ara hapşırmaya ve öksürmeye devam burun biraz akıyor gece tıkanıyor...
Yukarı Dön
Dr.KadirTugcu Açılır Kutu Gör
Uzman
Uzman

Puanlar: 119567
Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 25 Eyl 2013 Saat 22:14
Bir "Tam kan Sayimi" yaptirip bana yazin. Sadece "kan sayimi", diger tahlillere gerek yok..
Yukarı Dön
memre111 Açılır Kutu Gör
Üye
Üye

Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 01 Eki 2013 Saat 09:42
Bilgilendirme amacıyla yazıyorum 6 gün kullandım ceftinex i şuan hastalığı geçti . Kulağında ağrı kalmadı sayılır
Yukarı Dön
 Yanıt Yaz Yanıt Yaz Sayfa  <12
  Konu Paylaş   

Forum Atla Forum İzinleri Açılır Kutu Gör

| İletişim | Reklam | Gizlilik İlkeleri Copyright 2007-2025 ® NETATÖLYE - Tüm hakları saklıdır. İzinsiz alıntı yapılamaz.