Forum Anasayfası Forum Anasayfası > Forum / AOA Hakkında > "Anne Olunca Anladim" hakkında
  Yeni Mesajlar Yeni Mesajlar RSS - Beta mı
  SSS SSS  Forumu Ara   Kayıt Ol Kayıt Ol  Giriş Giriş

Beta mı

Yanıt Yaz Yanıt Yaz
Yazar
  Konu Arama Konu Arama  Konu Seçenekleri Konu Seçenekleri
zübeyde78 Açılır Kutu Gör
Üye
Üye
Simge

Durum: Aktif Değil
Puanlar: 7
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı zübeyde78 Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Konu: Beta mı
    Gönderim Zamanı: 7 Saat 46 Dakika önce Saat 17:30
Hocam merhaba 3 yalındaki oğlum pazartesi sabahı kusmaya başladı 3-5kez.Ateş başladı 38.2 gördü. 24 saat hiç beslenmedi,ve 24 saat ara ara uyandı full uyudu.Bugğn Salı kusma dün gece durdu ama bugün boğazında minik minik kırmızı sivilce gibi şeyler var mide bulantısı diz ağrısı var sümük yok öksürük yok görseli ekleyeceğim
Yukarı Dön
zübeyde78 Açılır Kutu Gör
Üye
Üye
Simge

Durum: Aktif Değil
Puanlar: 7
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı zübeyde78 Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 7 Saat 39 Dakika önce Saat 17:37
Hocam büyük oğlumda 5 yaşında üst üste hastalanınca kulakta sıvı birikimi oldu ben doktora gidip teşhisi öğrenip sizin dediklerinizi yapıyorum.Yoksa 5 kutu antibiyotik yoktan yere içmiştik.
Oğlum bir ay önce 45 dk boyunca öksürdü çok kötüydü önce kuru sonra başlama dönüyordu sabahına kulak ağrısı oldu azıcık kulak akmştı hemen iliadin başladım doktora götürdüm o kulak kiri dedi iki kulakta enfeksiyon dedi , 3-4 saat süren 38 derece ateşi oldu. Antiboyik verdi kullanmadım ilaidin ilk dozdan sonra kulak ağrısı kalmadı.4 gün sonra Kbb gördü kulaklarda seröz otit dedi antibiyotiksiz geçmez dedi çiğneme tableti verdi ben yine kullanmadım bir ay sürer dedi sıvının geçmesi.dün yeni bir virüs aldı sanırım boğaz minik kabarcık gibi kurmızı ateş 38.2 en fazla sümük yok öksürük nadir, diz ağrısı mide bulantısı ve beni duymadığını söylüyor ben yine yarın tanı için gidicem.Ama kulak için sizce antibiyotik gerekiyor mu ? Oturup kalkınca uzanınca kulak ağrısı oluyor azıcık diyor ilaidin devam ediyorum.
Yukarı Dön
 Yanıt Yaz Yanıt Yaz
  Konu Paylaş   

Forum Atla Forum İzinleri Açılır Kutu Gör

| İletişim | Reklam | Gizlilik İlkeleri Copyright 2007-2025 ® NETATÖLYE - Tüm hakları saklıdır. İzinsiz alıntı yapılamaz.