Forum Anasayfası Forum Anasayfası > ARŞİV > Çocuk Sağ. ve Hastalıkları Uzm. Dr. Kadir Tuğcu Arşivi > Alerji & Cilt & Saç
  Yeni Mesajlar Yeni Mesajlar RSS - Yardim edin.Oglumun poposu(pişik)
  SSS SSS  Forumu Ara   Kayıt Ol Kayıt Ol  Giriş Giriş

Kilitli ForumYardim edin.Oglumun poposu(pişik)

Yanıt Yaz Yanıt Yaz Sayfa  <12
Yazar
  Konu Arama Konu Arama  Konu Seçenekleri Konu Seçenekleri
Apsim Açılır Kutu Gör
Üye
Üye

Durum: Aktif Değil
Puanlar: 16
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı Apsim Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 09 Mar 2017 Saat 21:26
Yazilarinizi okuyorum arsivleri tariyorum bi tarifi okumustum ama bu rahatsizliga iyi gelecegini tahmin edemedim.tesekkurler hemen baslayacagim
Yukarı Dön
Apsim Açılır Kutu Gör
Üye
Üye

Puanlar: 16
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı Apsim Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 20 Mar 2017 Saat 18:28
Hocam 9 marttan beri eau borique kullaniyoruz.tuvaletlerden sonra ve arada poposunu bununla nemlendirip uzerine onceden verdiginiz kremleri karistirip surdum.ama sonuc hala degismiyor.popodan hala ipliksi yapiskan bir siviyi yapismis oluyor poposuna.resimde goreceginiz gibi popo hala kizarik ve uzeri soyulmus gibi.ne yapalim hocam ne 2 aydir boyle artik daha az alan kapliyor ama tamamen gecmiyor.sabah azalmis gibi gordum.oglen tekrar boyle olmustu.bu hep boyle oluyor.bu forumu takip ettikten sonra doktorlara guvenim hic kalmadi. Nasil bir yol izleyelim yardim ederseniz sevinirim.simdiden tessekkurler
Yukarı Dön
Dr.KadirTugcu Açılır Kutu Gör
Uzman
Uzman

Puanlar: 119567
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı Dr.KadirTugcu Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 20 Mar 2017 Saat 20:15
Gunde: 2x1 Hipokort krem
Geri kalan zamanlarda; Desitin(mor) krem surun.
Eau Borique devam edin..
Yukarı Dön
 Yanıt Yaz Yanıt Yaz Sayfa  <12
  Konu Paylaş   

Forum Atla Forum İzinleri Açılır Kutu Gör

| İletişim | Reklam | Gizlilik İlkeleri Copyright 2007-2025 ® NETATÖLYE - Tüm hakları saklıdır. İzinsiz alıntı yapılamaz.