|
Beta mı |
Yanıt Yaz
|
| Yazar | |
zübeyde78
Üye
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı zübeyde78
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
Teşekkürler(0)
Alıntı Cevapla
Konu: Beta mıGönderim Zamanı: 8 Saat 9 Dakika önce Saat 17:30 |
|
Hocam merhaba 3 yalındaki oğlum pazartesi sabahı kusmaya başladı 3-5kez.Ateş başladı 38.2 gördü. 24 saat hiç beslenmedi,ve 24 saat ara ara uyandı full uyudu.Bugğn Salı kusma dün gece durdu ama bugün boğazında minik minik kırmızı sivilce gibi şeyler var mide bulantısı diz ağrısı var sümük yok öksürük yok görseli ekleyeceğim
|
|
![]() |
|
zübeyde78
Üye
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı zübeyde78
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
Teşekkürler(0)
Alıntı Cevapla
Gönderim Zamanı: 8 Saat 2 Dakika önce Saat 17:37 |
|
Hocam büyük oğlumda 5 yaşında üst üste hastalanınca kulakta sıvı birikimi oldu ben doktora gidip teşhisi öğrenip sizin dediklerinizi yapıyorum.Yoksa 5 kutu antibiyotik yoktan yere içmiştik.
Oğlum bir ay önce 45 dk boyunca öksürdü çok kötüydü önce kuru sonra başlama dönüyordu sabahına kulak ağrısı oldu azıcık kulak akmştı hemen iliadin başladım doktora götürdüm o kulak kiri dedi iki kulakta enfeksiyon dedi , 3-4 saat süren 38 derece ateşi oldu. Antiboyik verdi kullanmadım ilaidin ilk dozdan sonra kulak ağrısı kalmadı.4 gün sonra Kbb gördü kulaklarda seröz otit dedi antibiyotiksiz geçmez dedi çiğneme tableti verdi ben yine kullanmadım bir ay sürer dedi sıvının geçmesi.dün yeni bir virüs aldı sanırım boğaz minik kabarcık gibi kurmızı ateş 38.2 en fazla sümük yok öksürük nadir, diz ağrısı mide bulantısı ve beni duymadığını söylüyor ben yine yarın tanı için gidicem.Ama kulak için sizce antibiyotik gerekiyor mu ? Oturup kalkınca uzanınca kulak ağrısı oluyor azıcık diyor ilaidin devam ediyorum.
|
|
![]() |
|
Yanıt Yaz
|
|
|
Tweet
|
| Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|