|
|
Yanıt Yaz
|
| Yazar | |
EFEMER
Katılımcı Üye
Mesaj Seçenekleri
Teşekkürler(0)
Alıntı Cevapla
Konu: Teşhiste kararsız( boğaz ağrısı )Gönderim Zamanı: 03 Haz 2016 Saat 05:39 |
|
Hocam merhaba.
8 yasindaki oğlumla salı günü aynı zamanda ikimizdede boğaz ağrısı başladı benimki eklem ağrısı ve ateşe cevirince acil servise baş vurduk ve tonsilit teşhisi konuldu antibiyotik başlandı şimdi iyiyim. Oğlumdada çarşamba ateş başladı beraberinde krup tarzı öksürük boğazına ışıkla baktım beyaz kabarcik gördüm ateş en çok 39.5 lara çıktı.bu sefer boğaz agrisiyla başlayınca teşhiste zorlandım oda benim gibi tonsilit mi yoksa grip mi geçiriyor onu Dr. götürmeye korkuyorum.yardımcı olun lütfen tonsilit ise kendi kendine geçer mi?
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu
Uzman
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
Teşekkürler(0)
Alıntı Cevapla
Gönderim Zamanı: 03 Haz 2016 Saat 05:45 |
|
Hastaliklarin cogu, bogaz enfeksiyonlarinin ise tamami, kendiliginden gecer. Sadece; Agizda pis koku, dil ustunde pas olmasi onemlidir, o zaman antibiyotik gerekir.
|
|
![]() |
|
EFEMER
Katılımcı Üye
Mesaj Seçenekleri
Teşekkürler(0)
Alıntı Cevapla
Gönderim Zamanı: 03 Haz 2016 Saat 06:00 |
|
Hocam harikasiniz bu kadar hızlı cevap beklemiyordum açıkçası. (:
Peki hocam ben boşuna mı antibiyotik kullanıyorum tüm israrlarima rağmen acil serviste kan tahlili yapmadılar antibiyotik başladıktan 24 saat sonra ateş ve ağrılar geçti.kolay kolay Dr. Gitmem bu sefer çocukla aynı anda hasta olunca biran evvel toparlanmam gerekiyordu mecbur ilaç aldım.
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu
Uzman
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
Teşekkürler(0)
Alıntı Cevapla
Gönderim Zamanı: 03 Haz 2016 Saat 06:22 |
|
Sadece; Agizda pis koku, dil ustunde pas olmasi onemlidir, o zaman antibiyotik gerekir. Agizda koku yoksa, dili pespembe ise, Antibiyotik gerekmez..
|
|
![]() |
|
Yanıt Yaz
|
|
|
Tweet
|
| Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|