|
|
Yanıt Yaz
|
| Yazar | |
celikten
Üye
Mesaj Seçenekleri
Teşekkürler(0)
Alıntı Cevapla
Konu: Yüksek AteşGönderim Zamanı: 09 Mar 2015 Saat 15:45 |
|
Kadir bey merhaba
19 aylık kızım cuma sabahı aniden ateşlendi 39 dereceydi ateşi. Sizin yazılarınızı takip ettiğim için evdeki herkesle kavga ederek ateşini düşürmek istemedim.cuma Akşamı annesinin ısrarı ile doktorunu aradım. Hemen Ibufen alın yarın sabah ateş devam ederse mutlaka gelin dedi. Ibufen verir vermez ateş 37,5 oldu ama akşam yine 39 hatta 40 oldu. Daha sonra sadece ateş 40 civarı olduğunda kızım çok durgunlaştığı zamanlarda iki kere birer ölçek Calpol vererek bugüne geldik. Şu an ateş 37,5 - 38. Bu arada yazmayı unuttum ateş Başladığından beri Öksürük falan hiçbir şey yok. Sadece biraz burun akıntısı çok açık renk. En baştan beri de bol su, limonlu bal, ve cold mix ihmal etmedik. Benim sorum 3 gündür kızım yemek yerken öğürüyor ve yutamıyor. Sadece Sıvı tüketiyor, Çorba yoğurt falan. Boğazı ile ilgili bir sorun mu olabilir doktora gitmek tahlil yaptırmak gerekir mi Boğazla ilgili. Yoksa o da bu gribal enfeksiyon nedeniyle mi? Şimdiden teşekkürler yanıtınız için.
Düzenleyen celikten - 09 Mar 2015 Saat 16:28 |
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu
Uzman
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
Teşekkürler(0)
Alıntı Cevapla
Gönderim Zamanı: 09 Mar 2015 Saat 18:44 |
|
Grip olmus... Eger, kusma ve bulantilarida olursa; Domuz gribidir. sakin Antibiyotik vermeyin, sakin atesini dusurmeyin.. Bugunden basliyarak, Eski mailleri okuyun.
|
|
![]() |
|
celikten
Üye
Mesaj Seçenekleri
Teşekkürler(0)
Alıntı Cevapla
Gönderim Zamanı: 10 Mar 2015 Saat 17:23 |
|
Hocam kızımın ateşi şu anda 37, boğazını gösterip acıyor demiş, katı bir şey yemiyor çorba, yoğurt falan. Dudakları çatlamış bir de ağzından ekşi ekşi koku geliyor. Var mı bir tavsiyeniz yoksa sadece bekleyelim mi?
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu
Uzman
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
Teşekkürler(0)
Alıntı Cevapla
Gönderim Zamanı: 10 Mar 2015 Saat 18:04 |
|
Eksi degil, PIS bir koku olacak, beraberinde mutlaka ATES olmasi sarttir ve ayrica; dil ustunde kalin bir pas tabakasi olacak. 37 ates sayimaz.
Bogaz agrisi devam ederse; Tantum Verde Sprey kullanin. |
|
![]() |
|
Yanıt Yaz
|
|
|
Tweet
|
| Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|