|
|
Yanıt Yaz
|
| Yazar | |
yaksu
Katılımcı Üye
Mesaj Seçenekleri
Teşekkürler(0)
Alıntı Cevapla
Konu: Ateş kusmaGönderim Zamanı: 10 Mar 2015 Saat 19:10 |
|
Merhaba kadir bey kızım 3,5 yaşında. Dün geceden beri sürekli kusuyor ve ateşli. Hiçbir şey yemiyor çok az elma ve armut yedi onlarıda çıkardı kustu enfeksiyon yada bir mikrop mu kaptı? Ne tavsiye edersiniz?
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu
Uzman
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
Teşekkürler(0)
Alıntı Cevapla
Gönderim Zamanı: 10 Mar 2015 Saat 21:44 |
|
1- Ya arkadan ishal gelecektir, SAKIN; ilac vermeyin, 2-3 gunde iyilesir, yada;
2- domuz Gribi basliyordur, bu aksam oksuruk-akintilar baslar, SAKIN ilac kullanmayin, 1 hafta-10 gun surer. Atesini bile dusurmeyin. eski mailleri okuyun. |
|
![]() |
|
yaksu
Katılımcı Üye
Mesaj Seçenekleri
Teşekkürler(0)
Alıntı Cevapla
Gönderim Zamanı: 11 Mar 2015 Saat 03:40 |
|
Kusma yaklaşık 5-6 saattir yok ateş hala devam ediyor hızlı sesli nefes alıp vermeye ve ara ars öksürmeye başladı iştahsızlık yememe durumu devam ediyor biraz rahatlasın diye calpol vermek istedim almadı ağzından çıkardı.
Ballı limon, serum fiz, bol sıvı (sık sık bir yudum da olsa su veriyorum) uygulamaya çalışıyorum paranox fitilde kullansam olur mu? Birde hocam yeni 1 aylık bebeğim var (fıtık ameliyatı ile ilgili talisizlikler yaşamış ve size hala onla ilgili sorular soruyorum fıtık başlığı altında) kızım domuz gribi olmuşsa oğluma bulaşır mı nasıl önlem alabilirim? Teşekkürler... Düzenleyen yaksu - 11 Mar 2015 Saat 04:00 |
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu
Uzman
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
Teşekkürler(0)
Alıntı Cevapla
Gönderim Zamanı: 11 Mar 2015 Saat 07:12 |
|
Bulasabilir, ayri tutun.
Ates dusurmeyin. Ilaci almadigi isabet olmus. |
|
![]() |
|
Yanıt Yaz
|
|
|
Tweet
|
| Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|