|
|
Yanıt Yaz
|
| Yazar | |
elifemel
Üye
Kayıt Tarihi: 12 Ara 2013 Konum: ev hanımı Durum: Aktif Değil Puanlar: 75 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkürler(0)
Alıntı Cevapla
Konu: aşırı heyecanGönderim Zamanı: 22 Kas 2014 Saat 20:43 |
|
kadir bey merhaba;
bizlere zaman ayırıp yardımcı olduğunuz için şimdiden teşekkür ederim. sorum 2001 doğumlu oğlumla ilgili. oğlum 26/27 kasım da TEOG denilen sınava girecek.Girecek ama çocuk o kadar heyecan yapıyorki kalp atışları anormal derecede artıyor bildiklerini unutuyor.Kalp ultrasonu çekildi.kan tahlilleri temiz.her şey normal.kardiyolojideki doktor bu durumun psikolojik olduğunu ama böyle giderse kalp krizi bile geçirebileceğini söyledi.gazi hst.psikoloji bölümüne götürdüm panik atak dedi ilaç verdi.İlacın yan etkileri arasında 18 yaş altında huzursuzluk,kaygı,aritmi,intihara teşebbüs gibi duyguları tetiklediği yazıyordu.bizim şikayetlerimiz zaten bunlardı kullanmadık. ama bu durum beni çok üzüyor oğlum şimdiden sınavda ne yapacağını yine bildiklerini yapamamaktan korktuğunu söylüyor.hocam çok uzun oldu kusura bakmayın.benim oğlumu rahatlatmak için ne önerirsiniz?sizin engin bilgilerinizle bizede ışık tutacağınız aşikar.inşallah sınav öncesinde rahatlamasını sağlarız teşekkür ederim.
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu
Uzman
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
Teşekkürler(0)
Alıntı Cevapla
Gönderim Zamanı: 23 Kas 2014 Saat 00:52 |
|
Ne diyeyim..... Allah akil fikir versin... Kalp US cekilmesine kim karar verdiki??? Neye dayanarak cekildi??? Bunlarda hicmi utanma yok... Sirf aile istiyor diye US cekildi ha!!!
Telkin ile aklini basina toplamasini saglayin... Cokda ilgilenmeyin... Siz ustune dustukce, daha beter Stress olacak... |
|
![]() |
|
Yanıt Yaz
|
|
|
Tweet
|
| Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|